[Trenduri 2020] Claudia Chirilescu: Anul 2020 va fi anul simplitatii, al redescoperirii a ceea ce este important pentru fiecare dintre noi

[Trenduri 2020] Claudia Chirilescu: Anul 2020 va fi anul simplitatii, al redescoperirii a ceea ce este important pentru fiecare dintre noi

Putem cadea de acord cu totii ca exemplele promovate pe retelele sociale prin care ni se ofera retete catre succes, sunt enervante. Nu pentru ca ajung altii, si nu noi, la succes prin ele, ci pentru ca nu exista reteta universala. Asta crede si Claudia Chirilescu, Director General Spoon.

Vorbind, pe de alta parte, despre trendurile cu care rezoneaza, Claudia aminteste despre minimalism, simplificarea vietii, moderatie si control de sine, aspecte de altfel, vechi de cand lumea, reprezentate prin termeni ca Sophrosyne si Lagom, datand din Grecia Antica.

”Am mai observat cum creste fenomenul de bula, adica cum fiecare traieste in propriul univers, are acces la un anumit set de informatii, in urma caruia i se consolideaza un adevar particularizat.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related