ZADI lansează "Heartless Man", cea de-a doua piesă de pe EP-ul “The Year I Met Myself”

ZADI lansează "Heartless Man", cea de-a doua piesă de pe EP-ul “The Year I Met Myself”

ZADI continuă primul său EP cu Heartless Man, o piesă dance, cu influențe Pop și R&B, în care timbrul său unic și beatul fresh combină intensitatea durerii mesajului cu ritmul dansant. Heartless Man a fost compusă de ZADI, alături de Ionuț Marius Vasilache și Florian Rus și produsă de Ionuț Marius Vasilache în studiourile DeMoga Music.

Heartless Man este cea de-a doua piesă de pe EP-ul “The Year I Met Myself”, dupa Hold Me Tight. Este o piesă care transpune greutatea mesajului în ritmuri dance pop. Uneori, acțiunile celuilalt te rănesc atât e adânc, încât îți ramane doar un strigat înainte de abis.

"Transpune un strigăt despre o despărțire dureroasă și intensă. Mai devreme sau mai târziu, despărțirea devine o conjunctură în care totul este pus la îndoială, iar legătura devine una confuză. Este un dialog direct cu partenerul, un dialog al emoțiilor într-o piesă în stil urban.", spune ZADI.

 

ZADI este autor în echipa Demoga Music din 2015 și a compus alături de artisti și autori de top, precum Fedde Le Grand, Dub FX, Andrew Meller, Irie Mafia, Paul Damixie, Damon Sharpe, Jensen Vaughn, Calle Lehmann, Ilkay Secan, Marius Moga, Monoir, Randi, Brianna, Kelli Leigh, Hi Levelz and Christopher Collins.

„The year I met myself” este primul EP al artistei și cuprinde patru piese, printre care Hold Me Tight și Heartless Man. Piesele vor fi lansate pe rând, fiecare reprezentând un mesaj cules dintr-un amalgam de trăiri și emoții intense care au dus la crearea unor povești muzicale pline de sinceritate.

 

"Anul acesta am trecut prin multe schimbări, am stat mult în studio și am scris despre asta. Am pus trăirile mele în multe pieseMi-am dat seama cât de importantă e vulnerabilitatea, am realizat ca e ok să nu știi lucruri atâta vreme cât vrei și ești dispus să le înveți.", spune ZADI.

 

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Mark Azekko, ZADI, Irina Flow, Norya, Sebastian Dobrincu, Tya, Ciprenko și mulți alții.

DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related