MAINSTAGE THE AGENCY va oferi în mod gratuit servicii de comunicare către 5 ONG-uri

MAINSTAGE THE AGENCY va oferi în mod gratuit servicii de comunicare către 5 ONG-uri

Nevoia de ajutor este continuă. Așa cum este și nevoia de comunicare și informare. În această perioadă, ONG-urile au mare nevoie de servicii de comunicare pentru a strânge fonduri și a găsi voluntari. În urma unui proces de propuneri, echipa MAINSTAGE a ales cinci organizații non-profit cărora să le doneze servicii de comunicare în această perioadă.

"E o perioadă în care toți facem eforturi și ne dorim să ajutăm. La MAINSTAGE, cele mai importante resurse sunt capitalul uman și skill-urile oamenilor. Astfel, ne-am gândit la cea mai eficientă soluție prin care o agenție poate ajuta acum și am decis să donăm servicii de comunicare. E una dintre cele mai bune modalități ca să ajutăm în mod direct ONG-urile care se confruntă cu nevoi de comunicare în aceasta perioada.", declară Mădălin Nițiș (general manager).

 

Astfel, Asociația „Dăruiește viață”, Asociația „Samu Social”, Asociația „Niciodată Singur”, Asociația „Blondie” și Asociația Pentru Protecția Animalelor „ROBI” vor beneficia de servicii de comunicare, pentru a-i ajuta să transmită mai ușor mesaje și să ajungă mai rapid la oameni. Serviciile de comunicare vor fi reprezentate prin campanii de comunicare 360, comunicare digital și social media, web și brand design, support audio-video și comunicare prin influenceri, în funcție de nevoile fiecărei asociații.

Eugen Suman (creative director) explică modalitatea prin care au fost alese cele cinci ONG-uri:

"Toată lumea a propus cauze și ONG-uri pe care au dorit să le susțină, apoi am votat intern și au fost alese cele cinci asociații menționate. Așa ne-am asigurat că ajutorul nostru vine dintr-o zonă bună, din inimă, și ca toata lumea va participa cu energie și dorință de a face bine."

 

Serviciile de comunicare care vor fi oferite de MAINSTAGE THE AGENCY sunt estimate în total la valoarea de 50.000 de euro pe perioada anului 2020, calculate la media pieței. 

MAINSTAGE THE AGENCY aplaudă toate inițiativele industriei de a ajuta în acest context greu pentru toata lumea și se bucură să își aducă și ea contribuția prin aceasta inițiativă la care invităm pe oricine dorește să se alăture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related