PENNY. + MAINSTAGE THE AGENCY = Digital Love

PENNY. + MAINSTAGE THE AGENCY = Digital Love

MAINSTAGE THE AGENCY a preluat comunicarea digitală a brandului PENNY. Agenția a fost desemnată câștigătoare în urma unui pitch extins, lansat la începutul anului de REWE România, compania care deține lanțul de magazine.

Abordarea MAINSTAGE THE AGENCY răspunde nevoilor de comunicare PENNY, nevoi ce urmăresc câștigarea unui target mai tânăr, o atenție mai mare acordată parteneriatelor cu producătorii locali, precum și promovarea produselor de calitate, fabricate în România.

Agenția vede în această colaborare o oportunitate excelentă de a crea content de calitate (mai ales în zona de entertainment), bazat pe evoluția valorilor brandului PENNY.

 

„Credem foarte puternic că cea mai directă cale către inima consumatorului ține foarte mult de evocarea unor povești bazate pe emoție și simplitate. Jobul nostru nu este să cosmetizăm emoția, ci s-o prezentăm în esența ei, zoomed in, dar într-o formă ușor de consumat, mai ales de către un public mai tânăr.”

Eugen Suman (director de creație MAINSTAGE THE AGENCY).

 

„Ca brand, suntem în acea etapă de maturizare a valorilor noastre. Intențiile care însoțesc aceste valori devin cu adevărat utile atunci când avem alături oameni care văd și simt lucrurile în mod asemănător. MAINSTAGE THE AGENCY #suntaici pentru noi la fel cum suntem și noi alături de clienții noștri, iar asta ne bucură.”

Cristina Florescu (director de marketing).

 

Pentru vocea nouă din digital a brandului PENNY, briefurile sunt povești pe cale de a fi scrise. Toate argumentele pentru consistență în comunicare pornesc de la o abordare empatică, atât în rezolvarea briefurilor, cât și în relația dintre client și agenție.

 

ECHIPA PENNY.:
Cristina Florescu, Marketing Director
Mihaela Baciu, Specialist Marketing
Sorina Nuțu, Digital & Call Center Manager

ECHIPA MAINSTAGE THE AGENCY:
Eugen Suman, Creative Director
Laur Raboj, Senior Copywriter
Florin Pădureanu, Senior Art Director
Raluca Gheorghe, Group Account Director
Andra Rădulescu, Account Manager
Silviu Istrate, Strategy Director
Dragoș Porumb, Digital Director
Mădălin Nițiș, General Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related