Serile YP Online - Antreprenori pe timp de criză

Serile YP Online - Antreprenori pe timp de criză
  • Din 28 aprilie 2020 IAA Young Professionals Cluj  începe serile YP Online- Antreprenori pe timp de criză, desfășurate online.
  • Serile YP Online -Antreprenori pe timp de criză este o serie de discuții de tip panel, în care ne întâlnim cu diverși antreprenori din sectoarele cele mai afectate de criza actuală: Fitness, Turism, Horeca, Educație, Health and Beauty și Evenimente.

IAA Young Professionals Cluj vine în sprijinul antreprenorilor locali și a comunității de marketing din Cluj Napoca prin organizarea evenimentelor online Serile YP Online - Antreprenori pe timp de criză. Aceasta inițiativă este menită să ofere un sprijin real antreprenorilor din cele mai afectate industri, aducând în prim plan speakeri ce posedă o vastă experiență în domeniul lor de expertiză.

Prin această serie de evenimente ne-am propus să facilitam comunicarea dintre antreprenorii din industriile afectate de contextul actual, dar și comunicarea la nivelul întregii comunități de marketing deoarece, doar împreună vom reuși să facem față cu brio acestei crize. 

''Ne dorim să creăm un cadru propice de învățare și informare pentru comunitatea de antreprenori locali și nu numai '', declară Alex Ardelean, Președinte IAA YP Cluj.

 

Serile YP Online - Antreprenori pe timp de criză se vor desfășura pe o perioada de două săptămâni în cadrul a  6 evenimente diferite de tip Panel, având ca invitați cate trei speakeri din fiecare industrie.

Durata fiecărui eveniment este de 90 minute (începând cu ora 19:00) după următorul program:

  • 28 aprilie, ora 19:00, Online Panel - Fitness & Wellness
  • 30 aprilie, ora 19:00, Online Panel- Turism
  • 4 mai, ora 19:00, Online Panel - HoReCa
  • 6 mai, ora 19:00, Online Panel - Educație
  • 7 mai, ora 19:00, Online Panel- Health & Beauty
  • 11 mai, ora 19:00, Online Panel - Evenimente

Participarea în cadrul evenimentelor este gratuită.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related