TIFF Unlimited x IQOS îți recomandă COMEDY WEEKEND, cu filme disponibile online gratuit

TIFF Unlimited x IQOS îți recomandă COMEDY WEEKEND, cu filme disponibile online gratuit

Dacă anul acesta, ne petrecem weekend-ul prelungit de 1 mai în sufragerie, așază-te confortabil și pregătește-te să râzi cu gura până la urechi – TIFF Unlimited, în parteneriat cu IQOS, oferă acces gratuit la numeroase filme premiate, filme pentru întreaga familie și pentru toate gusturile, iar weekendul acesta e dedicat comediilor.

Filme de artă, experimentale și clasice deopotrivă, filme din programul festivalului, dar și din portofoliul companiilor de distribuție de film din România, atent curatoriate pentru a-ți aduce un plus de inspirație și stare de bine în zilele pe care le petreci în casă, toate sunt disponibile publicului din România pe platforma TIFF Unlimited.

 

În perioada aceasta, mutăm proiecțiile de film din offline în spațiul virtual, într-un loc în care veți regăsi aceeași energie: TIFF Unlimited. O platformă cu filme superbe, comedii, drame, documentare, filme iubite de public, dar si titluri controversate care vă provoacă în multe feluri, în sensul cel mai bun al cuvântului. Cât #StămAcasă, găsiți aici lumi foarte diferite și poate un strop de inspirație”, ne spune Tudor Giurgiu (președintele festivalului TIFF și fondatorul platformei TIFF Unlimited).

 

Cinefil sau nu, dacă te numeri printre cei care au dificultăți în a alege  un film, TIFF și IQOS îți fac misiunea mai ușoară și îți propun, în fiecare weekend, o serie de filme din care, cu siguranță, unul va fi pe placul tău.

Pentru COMEDY WEEKEND, care va avea loc pe 2-3 mai, IQOS recomandă două comedii savuroase, de neratat pe unlimited.tiff.ro:

 

Toni Erdmann

Toni Erdmann, în regia lui Maren Ade, cu Sandra Hüller și Peter Simonischek în rolurile principale, a primit premiul FIPRESCI la Festivalul Cannes, în anul 2016.

Sinopsis: Un tată vine după fiica lui la București pentru a o învăța simțul umorului.

Filmul va fi disponibil sâmbătă, 2 mai, la ora 21:00, pe platforma Tiff Unlimited.

 

Relatos Selvajes

Relatos Selvajes / Povești trăsnite, în regia lui Damián Szifron, avându-i protagoniști pe Darío Grandinetti, María Marull și Mónica Villa, a obținut  premiul pentru Best Film not in the English Language la BAFTA, în 2016. 

Sinopsis: O poveste despre dragoste, dezamăgire, răzbunări ale trecutului, tragedie și chiar violența din detaliile vieții de zi cu zi.

Filmul va putea fi vizionat duminică, 3 mai, de la ora 21:00, pe platforma Tiff Unlimited.

Link-ul de acces pentru vizionarea gratuită a fiecărui film, va fi disponibil pe pagina de facebook TIFF Unlimited, înainte de ora la care este programat live stream-ul.

 

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est. Platforma este disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de peste 100 de titluri, actualizat constant. Noii abonați beneficiază de o perioadă extinsă de free trial de 14 zile. 

Material susținut de IQOS. 
IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți, care altfel, ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related