[Noul context] Raluca Ene: Ne asteapta miscari tectonice in ceea ce priveste modul in care ne gandim business-urile in aceasta industrie

[Noul context] Raluca Ene: Ne asteapta miscari tectonice in ceea ce priveste modul in care ne gandim business-urile in aceasta industrie

Numai impreuna vom repune in miscare motorul economic care ne ajuta sa ne construim lumea, spune Raluca Ene, Managing Director, Chapter 4 Romania. Businessul agentiilor din comunicare depinde de fluctuatiile companiilor, iar acestea depind de agentiile de comunicare pentru a pastra relatia cu consumatorii. Pentru a trece impreuna de pandemie, e nevoie de a constientiza mai bine puterea acestor legaturi. 

In aceste doua luni am inteles ca avem enorm de multa nevoie unii de altii, in diferite combinatii de competente, si cred ca aceasta constatare ne va duce catre asocieri de servicii pe care, din variate motive, nu le prea acceptam inainte de acest moment. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Chapter 4

Construim incredere. Croim strategii de comunicare dupa chipul si asemanarea clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa buna cu ei. Suntem pasionati si optimisti, ne place sa facem totul ca... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related