Cheil | Centrade este noul partener de comunicare integrată al First Bank

Cheil | Centrade este noul partener de comunicare integrată al First Bank

Cheil | Centrade a câștigat pitch-ul demarat de First Bank în luna februarie pentru selectarea unui partener strategic de comunicare, proces de selecție la care au fost invitați mai mulți jucători de top din industria românească.  

Agenția va oferi consultanță de strategie și creație through-the-line pentru campanii integrate de brand și produs pentru următorii trei ani, ce vor ajuta la consolidarea prezenței brandului american pe piața locală, după preluarea operațiunilor din România ale Piraeus Bank și Leumi Bank.

 

“Într-o piață din ce în ce mai dinamică, aveam nevoie de un partener la fel de dinamic care să ne ajute să implementăm strategia noastră de comunicare într-un mod cât mai eficient. Ne bucurăm că am găsit în echipa Cheil | Centrade mixul perfect între strategie și creație și sperăm ca acest mix să dea naștere unor proiecte cât mai frumoase”, spune Viorel Ruse (Marketing and Communications Director First Bank).

 

Cheil | Centrade are o experiență solidă în banking, de peste un deceniu, este lead agency pentru branduri importante din industria energiei și asigurărilor și lead social agency pentru brandul numărul 1 în social media românească.

„Punem la dispoziție clientilor noștri o expertiză diversificată și servicii axate pe reinventarea modului în care oamenii se conectează cu brandurile și încercăm de fiecare dată să personalizăm pachetele de servicii, în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui client. Cu ajutorul centrului nostru integrat de servicii digitale și analiză a datelor - Digital Intelligence and Analytics (DIA), care este unic pe piața din România, vom oferi un impuls suplimentar pe zona de digital marketing, integrând tool-uri digitale de consolidare a insight-urilor. Este un avantaj competitiv esențial în contextul actual, care a determinat multe schimbări atât în ceea ce privește comportamentul de consum, nevoile și consumul de conținut, dar și strategiile de business regândite pentru a susține rapid noul normal”, adaugă Radu Florescu (CEO Cheil | Centrade South East Europe).

 

„Ne-am bucurat să descoperim la client o echipă foarte ambițioasă, deschisă, constructivă, cu un veritabil American mindset. Cred că serviciile și produsele de ultimă generație pe care le au în portofoliu, alături de comunicarea îndrăzneață pe care am propus-o vor transforma rapid acest brand într-un top challenger. Parteneriatul cu First Bank nu este primul, însă este cel mai important pitch pe care îl câștigăm de când ne-am adaptat modul de lucru, procesele interne și tool-urile de relaționare la sistemul Work From Home,” continuă Mihai Gongu (Executive Creative Director, Cheil | Centrade).

 

După o activitate de 18 ani, Piraeus Bank România devine First Bank, prin preluarea de către J.C. Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity. Misiunea noastră este să adoptăm şi să folosim beneficiile digitalizării astfel încât să asigurăm clienţilor o abordare mai uşoară a serviciilor bancare. Vom folosi tehnologia, fără a pierde interacţiunea umană pe care clienţii noştri o apreciază atât de mult.            

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related