Copiii povestesc cum petrec  1 iunie #deacasă pe blogul Elei Crăciun

Copiii povestesc cum petrec  1 iunie #deacasă pe blogul Elei Crăciun

Bloggerul Ela Crăciun va sărbători 1 iunie de acasă, împreună cu comunitatea de părinți care o urmărește, dând tonul dialogului între cei mici și adulți. Provocarea din acest an a celor mici va fi să spună, într-un scurt video, cum văd ei Ziua Copilului după două luni de stat în casă. În apelul lansat pe blog și pe paginile sale de socializare, Ela Crăciun le-a cerut părinților să aibă o conversație cu cei mici și să le pună această întrebare. Video-ul cu răspunsurile copiilor va fi publicat chiar pe 1 iunie, când realizatorul emisiunii “Numai de bine” va intra live pe Instagram, oferind premii celor care petrec #decasasa 1 iunie.

Inițiativa Elei Crăciun continua seria de activări de 1 iunie cu care bloggerul și-a obișnuit deja comunitatea.

Cititorii mei știu că 1 iunie este o sărbătoare pe care noi o petrecem împreună, iar eu îmi împrumut această portavoce, numită blog, celor mici. În ultimele două luni le-a fost extrem de dificil să se adapteze unei situații de care își vor aminti, probabil, pentru tot restul vieții lor. Școala s-a schimbat, rutina s-a schimbat, totul este diferit și sunt sigură că este nevoie de cineva care să îi asculte. Pe 1 iunie, cei 260.000 de followeri ai paginii de Facebook, cititorii blogului și comunitatea de pe Instagram le va auzi părerea.”, mărturisește autorul blogului elacraciun.ro   

 

La numai 2 zile de la postarea invitației pe paginile sale de socializare, Ela a primit numeroase video-uri în care cei mici își exprimă vehement dorința de a ieși la joacă împreună cu prietenii lor. Cea care a dat tonul comunicării este chiar fiica Elei, Alesia, în vârstă de 8 ani. Alesia a filmat și ea un videoclip în care povestește ce își dorește de 1 iunie de la părinții ei și cum a trecut peste perioada de izolare împreună cu cei doi frați ai săi.  

 

Nu am ales întâmplător tema de 1 iunie din acest an. În 2016 i-am îndemnat să spună ce îți doresc cel mai mult de la părinții lor. La vremea respectivă scriam pe blog că toți copiii de vedete care au participat la această campanie au spus că cel mai frumos cadou pe care îl pot primi de la părinții lor este timpul petrecut împreună. În cele două luni care au trecut, copiii au putut bifa acest cadou. Întrebarea este ce își doresc acum? A fost timpul petrecut cu părinții așa cum și-au dorit? Care sunt concluziile acestui mare experiment pentru ei? Vom afla pe 1 iunie, cu siguranță.”, a mai spus Ela Crăciun.   

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related