Tedi și pastel TEDIstrează pe TikTok

Tedi și pastel TEDIstrează pe TikTok

TikTok este noul canal în care s-a aventurat Tedi, unul dintre cele mai îndrăgite branduri pentru copii. TEDIstrezi cu Tedi este provocarea pe care a lansat-o brandul comunității TikTok, strategia de comunicare și conținutul video fiind realizate de agenția pastel

Joaca este cuvântul care-l caracterizează pe Tedi. Și cum joaca înseamnă mișcare, pe TikTok Tedi provoacă copiii să facă mișcare într-un mod amuzant, cu ce au la îndemână, inclusiv cu fructe sau legume pe post de echipamente sportive.

„Tedi este jucăuș, inspirațional și inventiv pentru comunitatea sa din social media, iar pastel și Tedi sunt împreună în comunicarea social media din 2016, atunci când am început să comunicăm pentru Facebook. Un an mai târziu Tedi a început călătoria pe Instagram, iar TikTok era pasul pe care voiam să-l facem de ceva timp. 

Și pentru că în ultimele luni cu toții aveam nevoie de ceva mai multă inspirație și motivație, am decis că este momentul lui Tedi să ni le ofere. A fost unul dintre proiectele complicate pentru noi, starea de urgență, îngreunând procesul de filmare. Tedi s-a plimbat mult în acele zile, dar ne-a plăcut și suntem bucuroși că suntem parte din acest început”, a declarat Victoria Donos (Head of PR&Social Media pastel).

 

„Abordarea unui nou canal pentru un brand implică responsabilitate și consecvență. Ne-a plăcut strategia pastel pentru Tedi, motiv pentru care am decis că este momentul să intrăm în acest univers. Suntem încrezători că putem să dezvoltăm comunicarea pe acest canal și să construim o comunitate frumoasă”,  a declarat Mihaela Greluș (Marketing Director, Maspex România).

 

Distrează-te la fel ca Tedi, este provocarea pe care am lansat-o prin video-uri scurte în stop motion cu Tedi pe TikTok. Tehnica utilizată aduce o notă distinctivă brandului pe canal și permite realizarea conținutului creativ pe termen lung.

Tedi este primul brand lansat de pastel pe TikTok, canalul care are în România peste 2 milioane de utilizatori activi și o creștere cu 500.000 în luna februarie.

 

Echipa pastel:
Laura Iane – Creative Director
Horia Cucută – Motion Designer & Video Editor
Adelina Gavrilă – Graphic Designer
Ioana Penu – Copywriter
Bianca Ceică – Social Media Specialist

Echipa Maspex România:
Roxana Constantin, Digital Communication Manager
Mihaela Greluș, Marketing Director
Alexandra Spiridon, Brand Manager| Marketing Wet Kids

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related