[SoMe 2020] Bianca Ceică: Omul de social media care ține pasul cu tot e o creatură mitologică

[SoMe 2020] Bianca Ceică: Omul de social media care ține pasul cu tot e o creatură mitologică

Nu poți ști tot ce mișcă pe internet, nici măcar dacă ești om de social media. Și, până la urmă, nici nu trebuie, spune Bianca Ceică, Social Media Specialist @pastel. Nu trebuie să te lipești de toate conversațiile din online și nici să prinzi cel mai hot trend de picior și să te alături alaiului. 

Încă ne dorim performanță din acest punct de vedere și cheltuim bugete uriașe pentru a fi vizibili și apreciați, dar încă eșuăm în a construi comunități sincere și loiale.

Dacă ne referim la influențele cele mai importante din 2020, instabilitatea e trendul anului, crede Bianca. Instabilitatea oricum e permanentă în social media, dar acum nivelul e cu totul altul. Despre noul nivel de pandemie al online-ului, hateri și solidaritate, subiecte sensibile, meme, gif-uri și Tik Tok, povestește ea în rândurile de mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related