Joshua Smith, miniaturist australian: Artiștii mereu vor crea, dar noi continuăm să existăm când oamenii ne cumpără lucrările

Joshua Smith, miniaturist australian: Artiștii mereu vor crea, dar noi continuăm să existăm când oamenii ne cumpără lucrările

Joshua Smith a fost atras de artă stradală de când era copil. Fără să aibă profesori sau să meargă la vreo școală de artă, a devenit în adolescență artist de stencil. Aceasta este o formă de graffiti în care imaginile se aplică printr-un șablon, pe pânză sau pe clădiri. După 17 ani, în care a creat acest fel de artă de stradă, s-a răsucit, a vrut să încerce ceva diferit. Avea deja ochiul format pentru detaliu, a făcut un pas curajos și s-a făcut miniaturist.

Lucrările sale sunt uimitoare, cu amănunte care se concentrează pe aspecte mai puțin luate în seamă ale caselor urbane și unor colțuri din orașe celebre. Joshua construiește miniaturi ale clădirilor vechi, cu aspect ruginit, ale scărilor, cabinelor de fotografie, căsuțelor poștale și tomberoanelor. Folosind o scară de 1 la 20, recreează perfect peisaje urbane în descompunere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related