SPOR, prima vopsea lavabilă românească are o nouă identitate vizuală pentru etichetă

SPOR, prima vopsea lavabilă românească are o nouă identitate vizuală pentru etichetă

SPOR, unul dintre cele mai cunoscut branduri de vopsea lavabilă din portofoliul Policolor și primul astfel de produs lansat pe piața din România, adoptă o nouă identitate vizuală pentru etichetă, mai modernă și mai atractivă.

"Pentru că e firesc să aducem periodic upgrade-uri, SPOR de interior adoptă o nouă grafică, adaptată poziționarii sale premium. Prin folosirea unui background albastru-bleumarine, foarte elegant, cu linii curbe ascendente, design-ul inspiră vitalitate și energie. E mai ușor de recunoscut la raft și mai atractiv pentru consumatori", declară Group Brand Manager, Alina Neamțu.

 

Spor nu este doar cel mai cunoscut brand de vopsea lavabilă produs de Policolor, ci și mixul perfect între tradiție și inovație. Încă de la lansare, Spor și-a atras o comunitate dedicată și entuziastă, pentru care sloganul „Vopsești ușor, Vopsești cu spor” este mereu actual. De la lansarea produsului, în 1999, și până în prezent, totalul cantității de vopsea lavabilă Spor cumpărată de români reprezintă echivalentul a peste 405 milioane de metri pătrați zugrăviți.

De-a lungul timpului, SPOR s-a reinventat și sub gama cu același nume au luat naștere noi și noi produse, ca Spor hipoalergenic, Spor baie și bucătărie, Spor Aqua (email pe bază de apă), Spor lac sau Spor cu Ioni de Argint, prima vopsea antibacteriană cu ioni de argint produsă în România și unul dintre produsele preferate în ultima perioadă.

Nevoia de siguranță în propria locuință și sentimentul că totul e curat și igienizat, au transformat Spor cu ioni de Argint în soluția ideală a consumatorilor.

De ce e SPOR alegerea perfectă?

  • Alb generos, rezistent 5 ani.
  • Se aplică foarte ușor.
  • Nu curge, nu stropește.
  • Formează pelicula netedă, uniformă, fără denivelări.
  • Acoperă excelent orice suprafață.
  • Se colorează pe mașina de nuanțat, în culori pastel.

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol - în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în mii de service-uri auto. Compania dispune, de asemenea, de 4 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România, cu o nouă unitate de producție aflată în București, pe Bd. Timișoara şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related