Un lockdown fara sfarsit

Un lockdown fara sfarsit

Ce a insemnat lockdown-ul pentru majoritatea dintre noi? O suita de anxietati,  multe ego-uri si emotii pe metru patrat, plus cateva lectii. Sau n-a insemnat nimic. Publicitarul George Lois, unul dintre cei pe baza caruia se presupune ca a fost creat personajul Don Draper, spunea in documentarul Copy&Art (2009), ca el nu invata nimic din experientele negative. Oricat de bine le-ar fi prins unora pauza voalata, pentru cei mai multi lockdown-ul a fost o experienta negativa careia nu i-am gasit sensul. Dar, macar am avut povestile unii, altora, in social media, locul ala unde inainte se mai distribuiau si alte probleme ale lumii. 

Una dintre ele, lipsa libertatii animalelor tinute in captivitate. Asa ca cei de la BornFreeFoundation, impreuna cu Aardman, au gasit potrivita o paralela intre lockdown-ul nostru temporar si cel permanent al unei categorii de animale. Animatia a fost creata in conditii de izolare, remote, iar voice-over-ul contine marturii reale a diverse persoane din UK, din aceasta perioada.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related