„Totul despre TikTok”: UPGRADE 100 lansează un pachet de informații profesionale despre aplicația social media a momentului

„Totul despre TikTok”: UPGRADE 100 lansează un pachet de informații profesionale despre aplicația social media a momentului

Platforma de conținut profesional dedicată transformării digitale UPGRADE 100, creată în jurul fostului festival iCEE.fest, a lansat un pachet complex de informații video și text dedicat ascensiunii TikTok în România.

Oferta disponibilă aici gratuit  - integral, după logare - cuprinde 4 ore de prezentări din partea reprezentanților companiei, a unor agenții specializate de producție și strategie precum și a unor creatori de conținut de succes pe TikTok, la care se adaugă dezbateri, sesiuni Q&A, un podcast dedicat subiectului + e-book-ul “TikTok Marketing for Brands” realizat de agenția specializată Social Insider.

Momentul lansării coincide faptul că, începând cu această lună, TikTok – aflat în atenția internațională și datorită discuțiilor privind posibila achiziție a platformei de către Microsoft - se deschide către campaniile publicitare din România.

 

„Ca de obicei, suntem alături de comunitatea noastră și de interesele profesionale ale acesteia, la fel cum am fost acum 10 ani când găzduiam primele workshopuri Facebook sau Google. Singura diferență acum e că, în loc de workshopuri fizice în cadrul festivalului, propunem un format digital video online. Tehnologia nu are granițe și nici orientare ideologică: dincolo de orice controversă, chiar dacă ne place sau nu, cu 4.1 milioane de conturi active lunar și 2.4 milioane zilnic în România, TikTok are deja peste 50% din audiența oferită de playeri precum Google ori Facebook, deci nu are cum să mai fie ignorat. Țara noastră e o piață specială pentru compania-mamă Byte Dance, TikTok având aici cel mai matur public din lume”, explică Dragoș Stanca, fondator al UPGRADE 100.

 

Festivalul UPGRADE 100 – fost iCEE.fest – a fost amânat din cauza pandemiei, formatul nou urmând a se desfășura mai ales online.

Până atunci, comunitatea din jurul proiectului beneficiază de conținut exclusiv profesional dedicat transformării digitale atât prin noile formate UPGRADE 100 Focus cât și prin articole pe subiecte de interes publicate pe UPGRADE 100 News la care se adaugă emisiunea de la Radio Guerrilla + podcastul UPGRADE 100 Live.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related