Ela Crăciun reia seria evenimentelor live „Super mame cu super puteri”

Ela Crăciun reia seria evenimentelor live „Super mame cu super puteri”

„Super mame cu super puteri”, seria evenimentelor dedicate femeilor organizată de influencer-ul Ela Crăciun reîncepe din această toamnă în format live. La trei ani de la organizarea primelor ediții, inițiatoarea proiectului a anunțat reluarea acestui concept care a avut peste două milioane de spectatori online și offline într-o formulă nouă, adaptată nevoilor publicului.

Evenimentele vor avea o frecvență săptămânală și vor fi transmise live pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube al Elei Crăciun. Prima ediție va începe luni, 7 septembrie, la ora 18.00 și va avea ca subiect Efectele epidemiologice și psihologice ale redeschiderii școlilor.

Autoarea celui mai citit blog de parenting din România, va avea alături trei specialiști din trei domenii complementare, care vor trata subiectul din propria perspectivă și experiență:

  • Epidemiologul Adrian Marinescu va explica în ce mod se poate ține sub control răspândirea virusului în școli și care sunt măsurile de protecție care dau rezultate.
  • Psihologul Radu Leca va trata impactul emoțional pe care îl au măsurile de distanțare socială asupra copiilor.
  • Diana Răducanu – directorul Liceul Teoretic Jean Monnet va dezbate în detaliu schimbările pe care le implementează în programul zilnic al copiilor și în modul în care se vor derula orele.

Invitații vor răspunde întrebărilor părinților despre provocările pe care le pune începerea școlii din punct de vedere al sănătății copilului, dar și cum îi afectează lipsa de interacțiune la școală.

"Întotdeauna când dezbat un subiect pe blog sau în evenimentele pe care le organizez, țin cont, în primul rând, de ce este util pentru publicul meu, în majoritate părinți și viitori părinți. Avem un grup Facebook de discuții foarte activ, și de acolo și din comentariile mesajele primite direct, aflăm ce este cel mai important pentru ei în acel moment. Acum, subiectul principal îl reprezintă redeschiderea școlilor în plină pandemie, după o jumătate de an în care copiii au stat acasă. Este un subiect polarizat, controversat și, tocmai de aceea, este bine să fie explicat de specialiști.", spune Ela Crăciun.

 

Edițiile următoare ale „Super mame cu super puteri” vor avea ca subiecte sănătatea, starea emoțională și provocările de fiecare zi ale mamelor. Emisiunile durează o oră și vor avea un grad mare de interactivitate cu publicul, scopul lor fiind educarea și informarea femeilor prin discuții directe cu specialiștii.

Evenimentele vor avea și opțiunea de sponsored content, unde brandurile vor putea susține o temă de interes pentru public.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related