Vitamin Aqua & Fitbit Inspire - Lifestyle pentru noua generație

Vitamin Aqua & Fitbit Inspire - Lifestyle pentru noua generație

Câștigă brățări Fitbit Inspire cu Vitamin Aqua!

Merlins Beverages & Fitbit și-au intersectat într-un mod inedit traiectoriile în dorința comună de a asigura un stil de viață sănătos pentru noua generație.

În perioada 1 octombrie - 30 noiembrie, gustul inspirațional și beneficiile apelor cu vitamine fac echipă bună cu bunul gust și funcționalitatea celebrelor brățări Fitbit Inspire.

La achiziția a minim o sticlă Vitamin Aqua, oricine poate participa la campania organizată la nivel național în magazinele Inmedio, 1 Minute, Relay sau Hub Convenience prin trimiterea unui SMS la numărul 1873 (tarif normal, operabil din rețelele Orange, Vodafone, Telekom și Digi Mobil) cu textul “Fitbit” și numărul bonului fiscal.

Produsele Fitbit ajută oameni din lumea întreagă să ducă o viață mai activă și mai sănătoasă, oferindu-le informații despre activitățile lor fizice, alături de sfaturi practice pentru a-și îndeplini obiectivele de fitness. Fiind cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, Fitbit creează produse și experiențe care motivează utilizatorii să aibă o viață mai sănătoas.

Premiile puse în joc sunt: 120 de brățări Fitbit Inspire și nu mai puțin de 3000 de băuturi răcoritoare Vitamin Aqua.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related