BroHouse premiată cu bronz la Pentawards, pentru designul de ambalaj al produselor SanoVita

BroHouse premiată cu bronz la Pentawards, pentru designul de ambalaj al produselor SanoVita

La Gala Pentawards 2020 din Londra, agenția de branding BroHouse a câștigat trofeul de Bronz la cea mai importantă competiție mondială dedicată designului de packaging pentru pateurile vegetale SanoVita.

Distincția a fost oferită în cadrul categoriei Food Trends, de către prestigiousul juriu Pentawards, format din specialiști internaționali în design de ambalaj din agenții de design și companii precum: Amazon, Microsoft, Carrefour, Superunion sau PepsiCo. Anul acesta, juriului a selectat din peste 2.000 de înscrieri din 60 de țări de pe glob.

 

"Acestă distincție ne oferă o recunoașterea internațională a muncii noastre, mai ales cand vine de la singura și cea mai apreciată competiție specializată în packaging design. Că să ajungi în acest club select, e nevoie de un client la fel de curajos precum soluția creativă. Împărțim cu SanoVita acest minunat trofeu." a spus Costin Oane (Creative Director al agenției de branding BroHouse).

 

Portofoliu de pateuri vegetale SanoVita, a fost lansat la începutul anului 2019, soluția câștigătoare articulând filosofia cu care s-a consacrat SanoVita, cele 2 ilustrații generând un impact rațional, păstrând elementele care identifică brandul, dar oferindu-i, în același timp, diferențiere în portofoliu și la raft.

"Designul de ambalaj trebuie să spună o poveste care să vândă, ea este reclama ta la raft. Că să îndeplinim cu succes acest obiectiv am dezvoltat un concept grafic suficient de generos care să poată susțină execuţional întregul portofoliu de produse pentru cele 2 game de pateu vegetal: Linte roșie și bob.", a spus Horia Oane (Co-Foundatorul agenției de branding BroHouse).

 

Pentawards, prima și singura competiție desfășurată la nivel mondial, este destinată exclusiv designului de ambalaj. Festivalul este deschis tuturor celor care sunt implicați în procesul de creație și marketing de ambalaj. Câștigătorii primesc trofee Pentawards de bronz, argint, aur, platină și diamant, în funcție de calitatea și creativitatea creației.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related