Simina Leotescu se alătură Minthical în calitate de Managing Director

Simina Leotescu se alătură Minthical în calitate de Managing Director

Agenția internațională de comunicare full service Minthical, cu sedii în Elveția, România și Regatul Unit, este încântată să anunțe desemnarea unui nou membru cu rol cheie în cadrul echipei sale de management.

Simina Leotescu s-a alăturat echipei Minthical în poziția de Managing Director, aducând cu sine peste 15 ani de experiență în domeniu. Rolul ei va fi de a conduce și inspira hub-ul creativ din București cu scopul de a ridica standardele produselor creative, fiind implicată operațional în cadrul proiectelor în care experiența ei de strateg va fi un adevărat atu.

 

Magda Oltean și Dan Gheorghe, co-fondatorii Minthical - ce vor juca în continuare un rol activ în relaționarea cu clienții - au declarat:
"Am ajuns în punctul în care am conștientizat necesitatea măririi familiei Minthical. Ritmul evenimentelor ne-a dictat următorul pas logic: să ne îmbogățim cu un manager de agenție experimentat, un strateg cu o viziune clară și spirit creativ. Pentru noi, alegerea a fost evidentă.
Simina își împarte momentan viața între București, România și Ithaca, New York, astfel vom profita de această oportunitate pentru a accelera procesul de extindere a business-ului pe piețele din America de Nord, valorificând totodată rețeaua de contacte din regiune".

 

Experiența Siminei în agenții de advertising, printre care DDB și Propaganda, i-a permis să-și perfecționeze abilitățile și viziunea strategică. De-a lungul timpului a lucrat cu peste 100 de brand-uri din diferite sectoare de activitate: de la conturi internaționale (McDonald's, Pepsi, HBO, Comedy Central) la clienți locali (Rienergy, Servus); de la industria FMCG (Napolact, Tchibo, Tomi, Ardealul, Boromir) la mass-media (Radio Guerrilla, Biz) și sectorul bancar (BRD - Groupe Société Générale sau Bancpost). De-a lungul timpului a dezvoltat peste 40 de campanii nominalizate sau câștigătoare la festivaluri precum Effies sau Cannes Lions.

Recunoscută ca fiind o forță inovatoare a industriei este, de asemenea, un membru constant în juriul premiilor Effie și a colaborat cu Universitatea din București unde a predat cursuri de Strategie în Publicitate. În plus a fost selectată de IAA București pentru un mini MBA concentrat, susținut de profesorii uneia dintre cele mai apreciate școli de leadership creativ din Europa, Berlin School of Creative Leadership.

Având o abordare holistică asupra creativității în toate aspectele vieții, în timpul liber Simina este atrasă atât de yoga cât și de tot ce înseamnă sustenabilitate. În ceea ce privește viața de birou, preferă să practice un stil de leadership centrat pe individ (cât mai personalizat) pentru a stimula personalitatea și rezultatele fiecăruia, pe lângă cele ale echipei.

În ceea ce privește noul ei rol, Simina a declarat:
"Cred în puterea ideilor mari, curajoase. De la artă la film și până la publicitate, am o slăbiciune pentru oamenii și organizațiile care au curajul de a-și împinge limitele, atât la nivel intern dar și cu concepte noi și inedite pentru branduri. La Minthical am găsit multă deschidere pentru a fi inovatori, pentru a fi curioși, pentru a fi curajoși. Sunt încântată să mă alătur echipei și să pornim împreună în ceea ce va fi cu siguranță o frumoasă aventură: să ne simțim bine, chiar să ne distrăm în tot timpul în care ne vom explora potențialul creativ".

 

Minthical se bucură să o aibe pe Simina alături, pentru a continua să dea viață poveștilor clienților noștri.

Minthical este o agenție internațională de comunicare full service, fondată în 2013 în Lausanne, Elveția. Cu birouri în 3 țări și un portofoliu de peste 70 de clienți, ce acoperă 13 piețe diferite, de-a lungul a 4 continente, Minthical lucrează cu unele dintre cele mai mari companii multinaționale din lume, precum și cu start-up-uri inovatoare și antreprenori ingeniosi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related