Safe Frame este singura companie din Europa de Est care oferă mix-ul de tehnologie și talente creative pentru realizarea proiectelor integrate de producție video virtuală

Safe Frame este singura companie din Europa de Est care oferă mix-ul de tehnologie și talente creative pentru realizarea proiectelor integrate de producție video virtuală

Safe Frame, companie românească full-service de creație și producție de efecte vizuale fondată în 2014, a dezvoltat o linie de business dedicată producției video virtuale. Lansată la începutul lunii iulie, aceasta cuprinde cel mai mare studio pentru setup-uri virtuale din România, o echipă de experți VFX specializați în crearea scenografiilor virtuale și soluții de producție în timp real de cea mai bună calitate tehnică și artistică, obținute prin implementarea suitei de tehnologii Zero Density.

Studioul de producție virtuală Safe Frame realizează proiecte pentru diferite industrii – publicitate, film și televiziune, e-sports, gaming, muzică etc. – și colaborează cu case de producție, agenții de publicitate, televiziuni, firme de organizare de evenimente, companii locale și multinaționale.

 

„După doar 100 de zile de la lansare, suntem foarte bucuroși că am realizat proiecte de o mare complexitate și anvergură: Brand Minds Live, cel mai mare eveniment anual dedicat comunității de business din Europa Centrală și de Est, care a avut ca invitați 19 speakeri din toată lumea și s-a desfășurat anul acesta exclusiv online, un film SF de lung metraj pentru copii, lansarea globală a noii tehnologii blockchain dezvoltate de compania românească Elrond, proiecte din zona de evenimente corporate și entertainment”, spune Sebastian Cosor (CEO Safe Frame).

Una dintre zonele de business care înregistrează o creștere accelerată este cea de evenimente online.
În contextul pandemiei de COVID-19, conferințele de toate tipurile, lansările de produse, meeting-urile la nivel de grup ale marilor companii s-au mutat online. Clienții își doresc însă mai mult decât o simplă întâlnire pe Zoom – iar producția virtuală oferă un instrument versatil, ce permite crerea unor eveniment spectaculoase, inovatoare.

Safe Frame este singura companie de pe piața locală ce oferă servicii integrate în acest sens, având o echipă de creație și producție perfect coordonată și fiind reprezentant Zero Density. Această platformă revoluționară pentru transmisiunile în timp real cunoaște în acest moment o ascensiune fulminantă, fiind disponibilă în 35 de țări și asigurând peste 185 de mii de ore de emisie live. Safe Frame este, de la începutul acestui an, reprezentantul certificat Zero Density pentru România și Moldova.

Oportunitățile pe care producția video virtuală le oferă sunt extraordinare. Echipa Safe Frame își propune să dezvolte în perioada următoare zona de conferințe virtuale pentru companii, videoclipuri în timp real, primul concert virtual live de pe piața românească și, în premieră mondială, primul spectacol de teatru pe o scenă virtuală. În același timp, va continua să colaboreze cu casele de producție, agențiile de publicitate și firmele de evenimente, care vor dezvolta în perioada următoare tot mai multe proiecte care includ producție video virtuală.

O precizare importantă în contextul actual: cum lucrul în timpul pandemiei presupune luarea unor măsuri specifice de protecție, Safe Frame a dotat și amenajat studioul așa încât să funcționeze în deplină siguranță. Astfel, a creat trasee de intrare separate pentru echipă și vedete, folosește echipament robotizat, are multiple puncte de dezinfectare, iar purtarea măștii este obligatorie.

Safe Frame este o companie full-service de creație și producție specializată în efecte vizuale, animație și soluții de producție în timp real de înaltă calitate tehnică și artistică. Compania are sediul în București și reprezentanți la Londra și New York.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related