[Cupa Agentiilor la Gaming] Catalin Rusu: In jocurile video esti ca intr-o lume noua, in care te pierzi pentru putin si uiti de cotidian

[Cupa Agentiilor la Gaming] Catalin Rusu: In jocurile video esti ca intr-o lume noua, in care te pierzi pentru putin si uiti de cotidian

Catalin Rusu, Managing Partner Mosquito Media, are deja 160 de victorii in Fifa 21. Si-a precomandat jocul si a inceput sa inscrie chiar de la 1 octombrie, cu early acces. Bineinteles ca vrea sa isi masoare talentul cu cel al comunitatii creative, asa ca s-a inscris la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. Inscrierile s-au incheiat, urmeaza anuntarea grupelor. Pana atunci, noi continuam sa vorbim cu participantii competitiei despre ce ii mana in lupta, cum se pregatesc pentru Cupa si care sunt atu-urile lor. 

Catalin de abia astepta o astfel de competitie. E hotarat sa joace cat mai bine, dar mai ales sa se distreze alaturi de alti participanti. Interactiune si socializare de la distanta, daca altfel nu se poate. Important e sa facem fata impreuna lui 2020 si sa gasim metode noi de a ne intalni. 

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming 

Pur si simplu mi-a intrat in feed pe Facebook ad-ul vostru referitor la competitie.

E o idee excelenta. Jucatorii avizi de FIFA au putut observa ceva similar inca din martie, din partea Electronic Arts, de la primele lock-downs din Europa. Se promova mesajul interactiunii de la distanta, a distractiei de la distanta si ideea de unitate in fata situatiei fara precedent in care ne aflam.

Dintre toti colaboratorii nostri sunt singurul pasionat de gaming si FIFA in special, dar asta nu ma descurajeaza.:)

 

Experiența de gamer 

Am inceput sa ma joc de foarte mic pentru perioada copilariei mele, cred ca eram clasa a II-a sau ceva de genul. Tatal meu era pasionat de “gadgeturi” daca le putem numi asa, inca din anii ’80, asa ca am avut acces la cate un calculator Spectrum si HC inca din anii ’90. Te puteai juca cateva chestii stil arcade si cam atat.

Adevarata experienta de gaming a inceput pe la varsta de 14 ani cand m-am indragostit de jocurile de strategie: Age Of Empires si Starcraft in principiu, pe primul meu PC. Pe atunci circulau foarte mult jocurile piratate pe CD, pentru ca nu era raspandit internetul, asa ca intr-o zi am pus mana pe FIFA98 de la un prieten si am ramas hooked. 

 

Ce joci acum

Mi-as dori sa am timp sa ma joc multe :) Imi plac mult si release-urile Ubisoft din seria Assasins Creed, insa timpul ma ingradeste in principiu doar la FIFA. E mult mai rapid sa-ti satisfaci pasiunea 25-30 de minute cu 2 meciuri online. Vremea strategiei si a planificarii de ore intregi a apus demult.:) Nu am timp sa ma joc in fiecare zi, mai ales in perioadele mai aglomerate, dar incerc sa introduc o ora sau doua cand se poate.

 

Ce iti place cel mai mult la jocurile video

Mie mi s-au parut ca o carte intotdeauna. Imagineaza o lume noua, in care te pierzi pentru putin si uiti de cotidian. Ma fascineaza si tehnologia grafica din spate.

Sincer, ma “sperie” daca pot sa spun asa, cum au evoluat grafic si mecanic. Se apropie din ce in ce mai mult de realitate.

 

Experiența cu Fifa 21 

Am pre-order evident, joc early acces, inca pe de pe 1 octombrie. Mi se pare mult peste FIFA 20. Mecanica miscarilor este mult mai realista
Am in jur de 160 de victorii.

 

Pasiunea pentru fotbal

Sunt microbist. M-au fascinat intotdeauna strategiile antrenorilor. Sunt un fan obsedat de cariera lui Sir Alex Ferguson.

Pasiunea e foarte mare. Atat de mare incat in fiecare an adaug cateva tricouri cu kit-uri oficiale ale echipelor mele preferate.

Sunt un mare, mare fan Manchester United. Am prins cele mai frumoase performante ale lor. Din Romania, tin cu Steaua. Ma rog, care dintre ele o fi cea adevarata :)

 

Cum te ajuta backgroundul si jobul in aceasta competitie

Nu cred ca ma ajuta neaparat. De obicei oamenii de digital sunt tech savvy si foarte multi sunt si gameri intr-adevar.

 

Cum te vei antrena pentru Cupa

Jucand Ultimate Team contra altor jucatori hardcore.:)

 

Atu-ul tau la Cupa

Faptul ca joc FIFA din 98.:) 

 

Un mesaj pentru concurenti 

Succes tuturor, stay inside and let’s have fun!

 

Reamintim aspectele competitiei:

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related