Rezultatele optimilor la Cupa Agentiilor la Gaming. In seara asta au loc sferturile de finala

Rezultatele optimilor la Cupa Agentiilor la Gaming. In seara asta au loc sferturile de finala

Lupte grele, meciuri furtunoase, pase incredibile si suturi fantastice au avut loc zilele acestea in sufrageriile din Romania. Controlerele au fost turate la maxim, stadioanele virtuale au fost pline, iar victoriile au fost sarbatorite cu chiote intime, in familie. Saptamana trecuta s-au dat marile batalii din grupe, iar cei 16 castigatori ai grupelor au mers mai departe in optimi, unde au dus meciuri crancene. Si asta a fost doar prima parte a Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

In seara asta, emotii mari: au loc sferturile de finala a celei mai antrenante competitii virtuale din industria creativa. 

 

Lupte crancene, victorii pe masura

Indiferent ca e stadion sau sufragerie, emotiile se traiesc la fel. Si atunci cand competitia se da in virtual, acolo unde au loc intalnirile si evenimentele lui 2020, participantii continua sa dea totul pentru victorie. Bucuriile victoriei, supararea infrangerilor, atmosfera antrenanta, spiritul competitiei, toate sunt aici, cat se poate de reale, la Cupa Agentiilor la Gaming, care a ajuns intr-o noua etapa.

In seara asta, concurentii vor juca sferturile in formula:

AlexBuga17
Costinush86
Sorindoc91
Zceiaap
Claudiup88
Tedd256
Ionuts_laur
bubbles_delight

Pana a ajunge aici, fotbalistii din marcom au dat lupte intense.
Prima data au avut loc meciurile din grupe. In urma lor, cei 16 castigatori au mers mai departe in optimi. 

Sa vedem ce spuneau cativa dintre cei 16 castigatori ai grupelor:

Pornesc in Cupa cu speranta de a ajunge cat mai departe, cu asteptarea de a trece de grupe si temerea ca nu voi face fata pe partea defensiva, Alexandru Buga

Sunt microbist. M-au fascinat intotdeauna strategiile antrenorilor. Sunt un fan obsedat de cariera lui Sir Alex Ferguson. Pasiunea e foarte mare. Atat de mare incat in fiecare an adaug cateva tricouri cu kit-uri oficiale ale echipelor mele preferate, Catalin Rusu

Am jucat fotbal dintotdeauna. Din ce în ce mai puțin în ultimii ani. Fotbalul, pentru mine, nu e o pasiune. E o formă de competiție care are sens când joci să câștigi. De-asta nu prea mai pot să urmăresc Liga 1. De-asta nu înțeleg ce are lumea cu Rădoi. De-asta nu înțeleg de ce nu-l ascultă nimeni pe Hagi. Na, că m-am aprins!, Alex Petrescu

Ma astept sa fie o competitie intensa, sper sa trec de faza grupelor macar. Teama n-am deloc, e un joc pana la urma, oricare ar fi rezultatul, important este sa ne distram, George Dobre

Jocurile au evoluat foarte mult, grafica este din ce in ce mai buna si faptul ca poti juca online, cu oameni din toate colturile lumii, mi se pare foarte tare. De fapt, cred ca ingredientul secret este partea de interactiune cu alti gameri, respectiv competitia, Dragos Andronache

Pana sa apara aceasta pandemie, jucam maxim 8-10 ore saptamanal, dar odata cu distantarea sociala numarul orelor a crescut la 15-20, dar mai ales datorita baietilor mei. Impreuna jucam FIFA21, Bobby Durbac

Sunt microbist de mic - merg pe stadioane de la 5-6 ani. De atunci nu ratez niciun meci al lui Dinamo pe stadion si al Barcelonei la TV. Sunt un mare Dinamovist, Alex Apostoiu

 

Lista jucatorilor din optimi:

  • Alexandru Buga Mercury360 
  • Filip Pocea Happy Advertising  
  • Claudiu Pana Eskimi  
  • Mihai Constantinescu McCann 
  • Alexandru Grigore Happy Advertising  
  • Catalin Rusu Mosquito Media 
  • Alex Petrescu Fractal 
  • George Dobre Motion Tree Studio 
  • Dragos Andronache UNITED MEDIA SERVICES 
  • Sorin Dochian  Tazz by eMag  
  • Bobby Durbac  DURBY SPOSRTS MARKETING 
  • Resnoveanu Ionut Laurentiu Thecon 
  • Sebastian Capatina Interactions 
  • Alexandru Apostoiu Tazz by eMag  
  • Razvan Badea Happy Advertising  
  • Florin Gheorghe Freelancer

Atmosfera avem, frenezia e aici, gata, in seara aceasta se joaca sferturile de finala la Cupa Agentiilor la Gaming.
Uram participantilor sa faca o figura frumoasa :), sa dea ce au mai bun (am incheiat lista cu clisee fotbalistice) si sa nu uite sa se distreze, caci este un eveniment facut in numele veseliei si al caritatii. 

 

Desfasurarea:

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei s-a desfasurat in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie.
  • Cei mai buni 16 jucatori au trecut mai departe in optimi.
  • Urmeaza sferturile si semifinalele, meciurile care se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Jocurile din competie sunt programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related