Cadourile care nu se dau, se țin minte!

Cadourile care nu se dau, se țin minte!

O vorbă veche spune că „ochii care nu se văd se uită”. Dar cadourile? Ei bine, cadourile care nu se dau... se țin minte! Fie ele cât de mici, oamenii apreciază intenția, faptul că ești parte din viața lor și că ți-ai amintit de ei.

Când oferi un cadou, nu oferi un simplu obiect, oferi și...

  • amintiri: Momentul în sine și emoțiile trăite sunt cele care supraviețuiesc trecerii timpului, dincolo de orice aspect material. Asigură-te că gestul tău va rămâne în memoria angajaților tăi mult timp de acum înainte.
  • apreciere: Când te simți apreciat, ești motivat să devii tot mai bun. Când ești motivat, dai randament. Când angajații dau randament, lucrurile merg cum trebuie!
  • mulțumire: Noi credem că „Mulțumesc!” este unul dintre cele mai frumoase cuvinte din lume. Doar când transpui toată puterea și emoția acestui cuvânt într-un obiect acesta devine cu adevărat un cadou.

Când oferi un cadou, nu oferi:

  • obligații: Nimeni nu este obligat să ofere cadouri sau să-l ofere cu gândul de a primi ceva la schimb. Însă este obligatoriu să dăruiești fără să ai nicio așteptare de la cei din jurul tău. Fii un exemplu și arată-ți recunoștința, doar așa vei avea parte de cea mai sinceră bucurie, iar fenomenul „love to give” va dăinui mereu!
  • nepăsare: Să oferi un cadou doar de dragul de a spune că l-ai oferit nu este o soluție. Alege cu atenție lucruri utile angajaților tăi. Dacă ai nevoie de inspirație, te ajutăm noi!

NU uita! Important este să adaugi în pachet și un mesaj care să aducă zâmbetul pe chipul echipei tale!

Sttt! Uite scrisoarea pe care am pregătit-o pentru oamenii dragi nouă. Va fi inclusă în pachet și poate te afli printre primii norocoși care se va bucura de ea. Pune-te în locul celui ce primește această scrisoare și bucură-te de bucuria lui!

 

Dragă… ,

Poate că știi deja că ne place să fim diferiți, să împărțim bucurii în toate cele patru zări, că dorința noastră cea mai mare este să punem zâmbete pe fețele triste și să înseninăm frunțile îngândurate. Nu ne dezicem de la tradițiile noastre nici de această dată, iar dacă te întrebi de ce ai primit acest pachet într-o zi cu aromă de monotonie și rutină, fără prilej de sărbătoare cunoscut, explicația e simplă: #CrăciunulEToday

Povestea acestui cadou începe undeva în primăvară… Asistând la răpirea Iepurașului de Paște, care nu și-a mai putut onora prezența în 2020, spiridușii lui Moș Crăciun au știut că nu mai e timp să aștepte, ne-au propus să ne aliem cu ei și ne-am pus pe treabă, pregătind din timp cadourile pentru copiii mici și mari, ca în vorba aceea: „iarna car, vara sanie”. Cum „săniuța” e deja gata, vrem să împărțim cu tine spiritul Crăciunului. Știm că fila din calendar nu indică luna decembrie și totuși, acest cadou cu iz de sărbătoare a ajuns la tine. Motivul? Nu trebuie să aștepți o anumită dată ca să faci un cadou. Noi credem cu tărie că fiecare zi este o sărbătoare a speranței, a bucuriei și a încrederii, că un cadou este motorul care activează spiritul Crăciunului în sufletul tău și al tuturor celor care fac și primesc surprize fără un motiv anume. Fiecare zi când poți face o bucurie este Crăciun!

Spiridușii îți doresc multă sănătate, de aceea ți-au pregătit și o mască, să te protejeze de Corona-Grinch și de vorbele mai puțin plăcute pe care, uneori, le scăpăm fără să ne dăm seama că pot supăra pe cineva. Au ales un design zebrat, nu pentru că e în tendințe, ci pentru că zebra este o stare de spirit, un curcubeu alb-negru, o explozie de entuziasm care îți spune „Fii vesel, bucură-te de fiecare clipă, arată-ți latura jucăușă și pune câte un strop de dinamism și unicitate în tot ceea ce faci!” Astfel, fiecare zi va fi o sărbătoare. Masca zebră este, de fapt, un zâmbet pus peste zâmbet. În plus, legenda spune că până și Morocănosul, spiridușul cel îmbufnat, poartă pe ascuns pijamale și alte articole vestimentare indispensabile cu imprimeu de zebră, iar când se zărește în vreo oglindă, începe să râdă cu poftă chiar și în miez de noapte, când toți ceilalți spiriduși dorm duși.

Sperăm că atenția noastră ți-a făcut ziua mai frumoasă și ai zâmbit măcar o dată citind această scrisoare. Ne bucurăm că ești alături de noi!

 

Cu drag,

Echipa Today Advertising.
Și spiridușii zglobii.

 

P.S. Masca ta nu e confecționată din indispensabilii Morocănosului :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related