Gaming Video Awards, competiție ce oferă recunoaștere celor mai buni creatori de conținut de gaming din România, și-a desemnat câștigătorii

Gaming Video Awards, competiție ce oferă recunoaștere celor mai buni creatori de conținut de gaming din România, și-a desemnat câștigătorii

Gaming Video Awards connected by Vodafone și-a desemnat câștigătorii, într-un event transmis live pe canalul de YouTube al creatorului Paul2M. Marele învingător este JaxiTV care a obținut titlul de Creator de conținut al anului, câștigând categoriile: Cel mai bun stream, Cel mai bun video de Counter-Strike: Global Offensive și Cel mai bun conținut de Tactical Shooters.

 

Categoria Creatorul de conținut al anului, prezentată de George. Primul banking inteligent, este acordată creatorului care câștigă cele mai multe premii în cadrul competiției. Jaxi a renunțat în urmă cu doi ani la cariera sa de jucător semi-profesionist de CS:GO pentru a se dedica în întregime streaming-ului.

Două creatoare de conținut au câștigat premii importante în cadrul competiției: Categoria Cel mai bun conținut de MOBA i-a revenit Antoniei Nuckle iar Baabuska a fost aleasă de către juriu la categoria Cel mai bun video al unei creatoare de conținut al anului.

Distincția Role Model of the Year, oferită de Vodafone, a mers către cei de la Creative Monkeyz, un reper pentru generațiile noi de gameri și creatori de conținut.

Câștigătorii Gaming Video Awards 2020 sunt:

  • Creatorul de conținut al anului: jaxiTV
  • Cel mai bun stream: JaxiTV
  • Cel ma bun video de gaming: MaxșiAltele
  • Role Model of the Year: Creative Monkeyz
  • Cel mai bun continut axat pe jocurile populare:
    Brawl Stars – Mădălin
    Minecraft – Gannicus96
    Fortnite – ZaSami
    CS:GO – JaxiTV
    Call of Duty – IceManLucky
  • Cel mai bun video al unei creatoarea de conținut: baabuska
  • Newcomer of the Year: GiulioDiz
  • Cel mai bun continut de gaming tech: ClipFlixTV
  • Cel mai bun continut de Battle Royale: Tedereu
  • Cel mai bun continut de MOBA: Antonia Nuckle
  • Cel mai bun continut de Sports Games: Ovvy
  • Cel mai bun continut de Tactical Shooters: JaxiTV
  • Cel mai bun continut de Let’s Play: Bobospider
  • Cel mai bun continut kids friendly: IHATEPINK

 

Gaming Video Awards oferă recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și video-uri de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Acești creatori pot deveni repere pentru generații de tineri, creând în platformele lor spații sigure de entertainment și dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

La prima ediție au fost înscrise 277 de video-uri de către creatorii de conținut sau subscriberii acestora. În etapa votului publicului, video-urile au strâns peste 155.000 de voturi. Ultimele 5 video-uri rămase în competiție la fiecare categorie au ajuns sub privirile unui juriu specializat.

Juriul a fost format din nume importante ce activează în gaming, media, comunicare și marketing: Dragoș Stanca, media expert și fondator UPGRADE100, Dan Oros, Head of Marketing la Google și YouTube, Ioana Mârzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager la Samsung, Tudor Rohozneanu, Vodafone România, Cristina Andrei, Head of SEO & SM la Bitdefender, Cătălin Butnariu, președinte RGDA, Mihai Pohonțu, CEO Amber, Octav “Ang” Crețu, CEO Nexus Gaming, Toma Nicolau, fondator GG Industry, Cristian Bucur, Sales Director South Eastern Europe at MMD Monitors & Displays, Irina Simion, content creator, Larisa Popescu, Gaming Marketing Manager SEE la Logitech, Matei Psatta, Co-fondator TPS Engage, Hypno, regizor, Cosmin Baba, Creative Director la V8 Interactive și Florin Ivan, regizor și producător media.

În procesul de jurizare, membrii au luat în considerare criterii precum originalitatea, calitatea audio-video, interacțiunea cu comunitatea sau impactul social al video-urilor.

"Era nevoie să existe un astfel de eveniment în România. Asta pentru că vrem ca împreună să setăm și să recunoaștem standarde într-un moment în care conținutul video online tinde să fie mult mai consumat de către publicul tânăr prin comparație cu cel oferit de canalele media tradiționale. Este prima ediție a unui eveniment pe care îl vom organiza anual și pe care îl vom îmbunătăți și îmbogăți de la o ediție la alta. Am ales un juriu puternic care să ne ajute în definirea criteriilor. Criterii care vor sta și la baza primei ediții a Romanian Video Awards pe care ne propunem să o organizăm în 2021 și care să includă cele mai populare arii de conținut video – de la travel și food la auto sau tech", spune Tudor Dăescu, General Manager al Dăescu Borțun Olteanu, organizatorul Gaming Video Awards.

 

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borțun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă și semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borțun Olteanu: Bucharest Gaming Week și Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susținut de Philips OneBlade, George. Primul banking inteligent, BMW, AOC Gaming, Logitech, Samsung, Bitdefender, Amber, adidas, Foodpanda, Alienware și Nexus Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related