Cum să călătorești în 2020, fără bagaj și fără bilet de avion. O nouă provocare pentru influencerii OFF COURSE by glo™

Cum să călătorești în 2020, fără bagaj și fără bilet de avion. O nouă provocare pentru influencerii OFF COURSE by glo™

Berze, sushi, ananas argintiu, coroana unui rege imaginar, mult brainstorming, idei aruncate în toate părțile, contraziceri, umor din plin. Influencerii s-au pus iar pe treabă și au arătat că o călătorie nu ține doar de kilometri parcurși, de bagaje, obiective turistice și bilete de tren sau de avion. Dincolo de destinație, rămâne mereu experiența. Iar emoția travelingului poate fi trăită și în 2020, așa cum o arată al doilea episod OFF COURSE by glo™ . Da, călătoria ON and OFF poate fi surprinzătoare, iar contrariile pot da naștere unor plăceri noi. 

 

Ce n-a văzut Parisul

Multe nu am văzut anul acesta. Și multe călătorii au rămas doar în mintea noastră. Am stat acasă și am călătorit între sufragerie și bucătărie, între frigider și canapeaua din fața televizorului. Am călătorit cu ochii pe fereastră și am văzut cum se schimbă anotimpurile în slow motion. Am călătorit până la magazin și ne-am imaginat că suntem în drum spre aeroport. În fine. Lumea aceea, care ne aștepta să o descoperim, a rămas doar un decor de apartament.

La început, ne-am enervat. Ne-au năpădit frustrările. Am dat frâu indignării. Ne-am simțit captivi în propria casă.

Apoi, ne-am liniștit și ne-am dat seama că e OK. E normal să fim supărați. Frustrarea e bună. Nemulțumirea e cel mai bun motor de creativitate.

Călătoria nu înseamnă doar a părăsi casa, orașul, țara. Nu înseamnă doar distanță sau decoruri noi.

Înseamnă experimentarea a ceva nou. 

Dincolo de fotografii strălucitoare pentru Instagram și decoruri perfecte cu apus de soare, călătoria înseamnă emoție.

Și când înțelegi asta, îți dai seama că poți lua tot ce ai trăit în 2020 în cea mai intensă și neașteptată călătorie.  

Este călătoria care nu depinde de buget, nume exotice și aparențe. E o călătorie doar a ta.

Cu umor, inspirație, ceartă și multe idei luate la trântă, în al doilea episod OFF COURSE by glo™, Ana Morodan, Cătălin Bordea, Alexandra Gavrilă și Cuza au transformat travellingul ON și OFF în ceva personal și au descoperit metode noi de a călători în 2020. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related