Influenceri, zile de naștere și două momente de neuitat. OFF COURSE by glo™ organizează cele mai tari petreceri de vară, iarna

Influenceri, zile de naștere și două momente de neuitat. OFF COURSE by glo™ organizează cele mai tari petreceri de vară, iarna

Am trăit mult anul acesta, cât într-o sută de vieți. Dar am și devenit mai înțelepți. Ne-am sărbătorit ziua de naștere pe zoom, dar ne-am amintit de prietenii adevărați. A fost cu off și on, un an al contradicțiilor, în care am învățat să acceptăm planurile date peste cap, dar și că puțină inspirație ajută să aducem în viața noastră schimbări de perspectivă alături de întâmplări surprinzător de bune.

Despre asta e vorba în mini-seria digitală OFF COURSE by glo™: despre cum te bucuri de contradicții. Chiar și de ziua ta. Îal treilea episod OFF COURSE by glo™, influencerii Cristina One, George Pistereanu, Alexandra Gavrila și Cuza organizează o zi de naștere de pomină.  

 

Parties reinvented

Oricâte lucruri s-au anulat in 2020 și oricât aniversari au rămas nesărbătorite, ceva a rămas neschimbat: prietenii ne vor găsi sa ne cânte la mulți ani pe voci false. 

Indiferent că dăm party-uri monstruoase în club sau pe plajă, ne sărbătorim acasă în cerc restrâns sau la restaurante pretențioase, prietenii vor găsi mereu o cale să ne spună ureze de ziua noastră și să ne spună cât de speciali și iubiți suntem. 

În 2020, însă, zilele de naștere au fost ca o pagină albă de calendar la care am privit nemulțumiți. 

 

Da, e adevărat, întreaga populație a globului trece prin asta. Dar de ziua noastră avem voie să fim neînțelegători. Să ne dorim imposibilul. Și o petrecere adevărată. 

După supărare, vine și soarele. Ne dăm seama că noi suntem regizorul propriei vieți. Chiar și în condiții dificile, noi scriem povestea pe care o trăim. 

Așa că luăm partea bună, rămânem optimiști și facem iar planuri. 

Ne aducem aminte de ceea ce contează cu adevărat. Fericirea constă în acele momente de grație în care cei din jur te fac să te simți special.

Important e să nu pierzi veselia aceea când chicoteai alături de prieteni și nimic altceva nu mai conta. 

E bine. Atâta timp cât mai știm să ne bucurăm de lucrurile mici, putem să avem cea mai frumoasă aniversare, după cum se vede în al treilea episod OFF COURSE by glo™.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related