Vremurile se schimbă și noi odată cu ele

Vremurile se schimbă și noi odată cu ele

Schimbările sunt parte din viața noastră, a tuturor. Ne schimbăm garderoba, look-ul sau atitudinea. Adesea, o schimbare anunță adoptarea unei noi direcții, o nouă abordare în gândire sau în fapte ori chiar o nouă identitate. Ne schimbăm cu un scop: să devenim mai buni. Doar atunci transformarea este cu adevărat benefică: în momentul în care simți că poți expune o versiune mai bună a ta, când noua cale pe care pășești scoate din tine tot ce e mai bun.

Today Advertising își schimbă look-ul pentru a marca o bornă a existenței sale, dovada maturității și dorința de a deveni cea mai plăcută variantă a sa de până acum!

 

Împlinim 14 ani, ne facem buletin și adoptăm o imagine nouă

Da, am ajuns la vârsta la care suntem suficient de maturi încât să trecem strada fără să ne țină nimeni de mână, dar ne-am păstrat firea jucăușă, energia și imaginația la cote maxime pentru ca experiența cadourilor noastre să fie una de neuitat.

De 14 ani, reinventăm ceea ce înseamnă cadouri promoționale. Am mizat pe obiecte cu adevărat utile, inedite, pe care le-am ambalat în cele mai frumoase sentimente, căci oferirea unui cadou nu presupune doar obiectul dăruit în sine, ci mai ales plăcerea de a pune zâmbete pe chipurile oamenilor, bucuria care îmbracă și încălzește suflete și sentimentul că dăruind perpetuezi fenomenul „love to give”.

 

O nouă înfățișare, acceași misiune, mai multă vigoare

Noua imagine surprinde spiritul nostru, latura activă, jucăușă, jovialitatea și determinarea noastră. Nimic nu e imposibil pentru noi, iar cine ne pune la încercare, nu ne uită! De-a lungul existenței noastre, am luptat contra cadourilor promoționale nașpa, fără utilitate și gust, slab calitative și banale, deoarece să dăruiești este un act plin de încărcătură, este un gest ce comunică direct și presupune un limbaj propriu.

De 14 ani vorbim limba cadourilor promoționale pline de farmec și inovație, ceea ce ne face și mai încrezători în superputerile noastre și ale darurilor pe care le pregătim:

  • Să aducem fericirea autentică pe chipul și în sufletul clienților tăi, oferindu-le produse fascinante, practice, care să răspundă unor nevoi reale. Astfel, nu doar că vor folosi acel cadou, ci vor deveni și clienți fideli. Iar de la fidelitate la prietenie și colaborare pe termen lung este doar un pas mic.
  • Să transmitem aprecierile față de partenerii tăi de afaceri, plecând de la ideea că aceștia găsesc plăcerea de a colabora. Nu doar că vor încheia cu încredere noi și noi parteneriate, ci te vor recomanda și altora.
  • Să consolidăm relația companiei cu angajații, făcând apel la mândria de a face parte dintr-un colectiv dinamic, unde investițiile în imagine și preocuparea față de siguranța și fericirea membrilor echipei sunt primordiale. Efectul va fi notabil: nu vei avea alături simpli angajați, ci adevărați suporteri ai organizației, care muncesc cu drag și spor, reuniți de un spirit de echipă indestructibil.

 

În loc de încheiere…

Dorim să transmitem mii de mulțumiri celor care ne-au ajutat să creștem și să aducem în vizor cadouri promoționale inspirate și utile, oamenilor care au crezut în puterea cadourilor de a crea amintiri de neuitat și de a consolida relațiile companiei cu angajații sau colaboratorii.

La urma urmei, indiferent de rolul pe care îl jucăm în viața profesională, dincolo de armura office, cu toții suntem oameni și adorăm să oferim și să primim cadouri, cu sau fără motiv, indiferent de data din calendar.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related