[Cine a furat Craciunul] Tiberiu Coman: Anul ăsta, campaniile de Crăciun au fost singura chestie normală din jurul nostru

[Cine a furat Craciunul] Tiberiu Coman: Anul ăsta, campaniile de Crăciun au fost singura chestie normală din jurul nostru

„Momentele awkward în care ne post-raționalizăm darurile luate pe ultima sută de metri.” Hai sa pornim de aici, de la observatia lui Tiberiu Coman, Groupe Creative Director, Saatchi & Saatchi + The Geeks. Era de pe vremea cand lumea facea Secret Santa la birou.  Am vrut doar sa ne amintim. 

Totusi, sarbatorile de iarna continua de oriunde am fi, iar noi aflam in seria noastra despre cum improvizeaza creativii spiritul Craciunului. Tiberiu spune ca focusul s-a mutat in intimitatea casei noastre, dar, daca e nevoie, el e pregatit cu idei si pentru exterior:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related