[Cine a furat Craciunul] Vlad Boerașu: Cel care dă vouchere cadou de Crăciun este adevăratul Grinch modern

[Cine a furat Craciunul] Vlad Boerașu: Cel care dă vouchere cadou de Crăciun este adevăratul Grinch modern

Sunt mai multe clisee care-l deranjeaza pe Vlad Boerașu, Creative Strategist, Minio Studio. Si nu se ascunde sa spuna ca oricat ne plac mesele de sarbatori impreuna cu familia, cineva tot ne va enerva. De fapt, cam asta spune el ca fac romanii de Craciun: se întâlnesc, mănâncă, se amuză și se enervează unul pe altul. Fireste, stam de vorba cu un Grinch.

Dar Vlad poate deveni oricand emotional, daca vede un dragon care reușește să-și facă un prieten si este invitat la masa de Crăciun. Este spotul lui preferat de sezon, de la John Lewis. Pentru ca am vorbit despre spoturi preferate, despre ce se poarta anul asta in campaniile festive, si despre cum difera procesul lor de creatie:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related