[Regizor în 30 sec] Anton Groves: Ești obligat să ai două roluri, unul de realizator de film, iar celălalt de negociator

[Regizor în 30 sec] Anton Groves: Ești obligat să ai două roluri, unul de realizator de film, iar celălalt de negociator

Prima experiență de advertising a lui Anton Groves a fost un haos total, cu stricat de echipament și revenit în locație a doua zi. Asta se întâmpla în 2005, dar lucrurile au evoluat mult de atunci, dovadă stă și reclama lucrată pentru Alpha Bank, prin casa de post producție Studio Set. Într-o piață cu clienți mereu în căutare de inspirație la campaniile din afară, dar în același timp cu bugete și conservatorism autohton, Anton spune că e important să-ți păstrezi cele două pălarii mereu pe cap, una de om care face film și alta de om care știe să vândă o viziune.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related