Castigi Salturi creative - de la PRwave

3 carti "Salturi creative - 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi" pot fi castigate la concursul realizat in perioada 10 iulie-25 august 2006 de PRwave cu sprijinul editurii Brandbuilders.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa accesati sectiunea Forum a site-ului PRwave - www.prwave.ro - si la rubrica Imagine sa intrati in topicul de concurs: Castiga cartea "Salturi creative" - Concurs PRwave - si participa la discutia initiata de noi: "Care sunt in viziunea voastra salturile creative cele mai importante facute in domeniul imaginii in Romania?". Pot fi amintite campanii de imagine pentru companii, produse, partide politice, persoane. Cele mai bune trei raspunsuri argumentate si sustinute de-a lungul concursului inclusiv prin raspunsuri la pareri opuse vor fi premiate cu cate o carte oferita de Brandbuilders - Salturi creative - 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related