Noi agentii pentru brand-urile URBB: Tuborg la Saatchi & Saatchi, Skol la Publicis si United Media pentru media planning si buying

Producatorul de bere URBB anunta inceperea colaborarii cu trei noi agentii de publicitate. Astfel, in acest an, contul Tuborg va intra in portofoliul Saatchi & Saatchi, Publicis va prelua Skol, iar United Media se va gestiona campaniile media pentru intreg portofoliul URBB, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris.

"Invitatia de a participa la pitch-ul de creatie Tuborg ne-a onorat si ne-a motivat sa lucram cu multa pasiune. Suntem incantati ca echipa si ideile noastre au fost cele castigatoare. Ne dorim ca incepand cu 2013 sa continuam dezvoltarea capitalului de imagine al brandului Tuborg prin idei puternice si executii spectaculoase", spune Gabriela Nanu (Group Account Director, Saatchi & Saatchi).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related