Campanie de informare a consumatorilor din U.E. semnata de Saatchi & Saatchi

Campanie de informare a consumatorilor din U.E. semnata de Saatchi & Saatchi

Pentru a informa consumatorii romani cu privire la drepturile pe care le au atat in tara cat si in celelalte state membre U.E., Saatchi & Saatchi a dezvoltat si implementat campania de comunicare a Uniunii Europene si a oferit servicii de strategie de relatii publice, social media, gestionarea relatiilor cu mass-media si organizare de evenimente, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Sub sloganul "E dreptul tau! Actioneaza!", campania include componente de TV, print, online, outdoor si instore si isi propune sa inspire consumatorii romani sa se informeze si sa ceara respectarea drepturilor lor. Spoturile TV exemplifica 3 situatii in care s-a dovedit ca romanii intampina de cele mai multe ori probleme: cumparaturile online, garantia produselor si a pachetele de vacanta. De asemenea, actrita Daniela Nane se va alatura campaniei, promovand atitudinea proactiva a consumatorilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related