Sportul de performanță fără imagistica precisă e ca marketingul fără agenție de publicitate

Sportul de performanță fără imagistica precisă e ca marketingul fără agenție de publicitate

Un mare campion român și-a luat racheta din cui și a ieșit la încălzire. Este vorba despre câștigătorul de la Wimbledon și US Open, Horia Tecău, care n-a ieșit de unul singur la antrenament, ci împreună cu echipa de la Regina Maria. Sportul nu dispare în pandemie, din contra, iar marii campioni găsesc resursele pentru a merge mai departe.

Ca tenismani amatori, nu putem decât să ne bucurăm de mesajul lui Horia Tecău: viața merge înainte, sportul la fel, cu condiția sa alegi întotdeauna parteneriatul cu “echipa performantă”.

Chiar dacă ești profesionist, joci la amatori sau pur și simplu ești un jucător “de canapea” la marile turnee, echipa performantă te va susține la cele mai înalte standarde.

Mesajul campionului de la Wimbledon și US Open este unul precis: oamenii de la Regina Maria fac parte din echipa lui performantă, fiind profesioniștii de care are nevoie pentru a se menține sănătos și în topuri.

CAP a scanat caracterul de învingător al campionului Horia Tecău prin această campanie din care a rezultat o serie de execuții care fac apel atât la corp, cât și la minte. Pentru că sportul de performanță nu se face doar cu trupul, ci, în primul rând, cu mintea.

Pacienți de orice fel, gândiți și îndrazniti, de restul ne ocupam noi. Pentru scanări de înaltă fidelitate, vă puteți baza pe echipa performantă de la Regina Maria. Pentru scanări de caractere puternice, apelați la CAP.

 

Echipa Regina Maria: Raluca Stoica, Cristiana Vago, Greta Redeleanu
Echipa CAP: Cătălin Rulea, Dragoș Mușat Tetelu, Codin Caradimu, Dorin Ilie, Sânziana Șerbănescu
Foto: Oltin Dogaru
Video: Format Studio, Tudor Cioroiu, Andra Mirea

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related