[Ad List] Absurdități care ne plac

[Ad List] Absurdități care ne plac

Spre deosebire de cele care se intampla zilnic, cu impuls de la pandemie, oboseală și autorități, absurditățile de mai jos sunt plăcute, reconfortante. Ne refugiem de lucrurile pe care nu mai vrem să le înțelegem în altele care cel puțin sunt amuzante. Nu toate, bineînțeles. Există un echilibru dulce amărui chiar și în lista noastră cu reclame. Nu putem să râdem chiar de la un capăt la altul. Ne mai și oprim. Mai și dezbatem lucruri serioase. Dar, per total, e bine. E o perioadă în care publicitatea știe să apuce absurdul fix din colțurile care trebuie și să le dea mai departe pentru a emoționa, distra, pune oamenii pe gânduri. O selecție recentă cu ce au mai făcut creativii din lumea întreagă în tradiționala noastră listă de vineri:

 

Visit Östergötland, Markus

 

Coffee Cocoa Gunpowder & Rethink Sugary Drink Alliance

 

The ONE Campaign, 'Pandemica' Series

 

Diesel

 

Fisher-Price, Wieden+Kennedy

 

Squarespace

 

Wunderman Thompson, Vodafone

 

Zalando

 

Dove, LOLA MullenLowe

 

Marshall

 

University for the Creative Arts, NHS

 

BETC, La Roche-Posay

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related