[Ca vlogu-n bucate] Camelia Jugănaru: În general lumea nu reacționează la rețete simandicoase, la cele cu ingrediente mai ciudate sau greu de procurat

[Ca vlogu-n bucate] Camelia Jugănaru: În general lumea nu reacționează la rețete simandicoase, la cele cu ingrediente mai ciudate sau greu de procurat

Gătește Ușor, blogul și apoi vlogul patronat de Camelia Jugănaru, a luat ființă în 2013, într-o perioadă în care contentul de mâncare era într-un stadiu incipient. Nici nu și-a pus problema că nu o să meargă, dar trebuie menționat că a pornit totul cât se poate de profi pe partea de echipamente video, pentru a oferi fanilor o experiență culinară cât mai apetisantă.

"Pentru că vlogul este un proiect foarte important pentru noi am ales să investim constant. Suntem deja la al treilea studio de filmare, cel actual fiind unul pe care l-am gândit de la zero (finisaje, lumini, echipamente de gătit și de filmat etc) pentru GăteșteUșor. Noi am ales să lucrăm încă de la început cu echipamente pentru filmat profesionale pentru a avea cele mai bune rezultate."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related