A apărut Cinemap, ediția de iunie. Citește online noul număr Cinemap

A apărut Cinemap, ediția de iunie. Citește online noul număr Cinemap

Revista care prezintă premierele cinematografice, Cinemap, este acum din nou în mall-uri și cinematografe, cu distribuție gratuită.

Odată cu redeschiderea cinematografelor din întreaga țară, revista Cinemap își reia apariția din print și îți prezintă toate premierele cinematografice, cu prezentări ale celor mai importante filme care ajung pe marile ecrane din România.

În editorialul revistei, Ioan Big, publisher Zile și Nopți/Cinemap, ne oferă un spoiler alert despre ce urmează să ne aștepte pe marile ecrane în luna iunie: 

“Cum să nu ne pară bine că vine vara atâta vreme cât numai luna asta vor rula în cinematografele de la noi aproape de 20 de lungmetraje de ficţiune? Iar aceste filme acoperă realmente o paletă largă de gusturi, de la comedie şi thriller la horror şi SF, de la desene animate cu personaje clasice la cele cu poveşti noi-nouţe, de la fantezii adulte la basme pentru întreaga familie, de la francize şi stand-alone-uri la remake-uri şi sequeluri. 

Avem plot-uri cu fashion dar şi cu paranormal, cu bucle temporale dar şi cu mâncare asiatică, cu muşte uriaşe dar şi cu iepuri drăgălaşi, ce mai, luna asta chiar avem de unde alege.“

 

Cel mai așteptat film al lunii iunie este „Fast & Furious 9”. F9 s-a mișcat cam încet spre marele ecran. Ce-i drept, i-a stat în cale pandemia care a oprit în loc întreaga lume. În orice caz, cea de-a 9-a parte a francizei va avea premiera pe 25 iunie și promite să fie una dintre cele mai explozive și pline de acțiune din toată seria. De fapt, unele scene de acțiune sunt atât de spectaculoase, încât chiar și Rodriguez a spus într-un interviu că spectatorii vor rămâne cu multe semne de întrebare atunci când vine vorba despre aplicarea legilor fizicii în F9. Dar, până la urmă, ăsta este și motivul pentru care atât de multă lume iubește franciza „Fast and Furious”.

Oricum, „Fast and Furious 9” este exact ce trebuie pentru a da (re)starul sezonului de blockbuster în cinematografele de care ne-a fost atât de mare dor.

Revista Cinemap are un tiraj lunar de 15.000 exemplare și se distribuie gratuit în următoarele cinematografe și mall-uri:

București: Cineplexx Băneasa, Cineplexx Titan, Cinemax Veranda, Hollywood Multiplex, Movieplex, Happy Cinema, Sun Plaza, ParkLake Shopping Center, Cinema Elvira Popescu, Cinema Muzeul Țăranului;
Brașov: Cinema One Laserplex Brasov, Coresi Shopping Resort;
Sibiu: Cine Gold Sibiu, Cineplexx;
Satu Mare: Cinema One Laserplex, Cineplexx;
Mureș: Cineplexx.

Citește revista și online.

Revista Cinemap face parte din grupul Zile și Nopți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related