Se dă un elicopter, faceți meme

Se dă un elicopter, faceți meme

Grea zi pentru memarii României ieri, să se împartă între un elicopter aterizat forțat în Aviatorilor și ieșirea lui Liviu Dragnea din pușcărie. Au făcut bine față, însă, ba chiar le-au și combinat, de a ieșit o hăhăială pe cinste, ca în zilele alea când era PSD-ul la guvernare și știam să ne enervam și să râdem de lucrurile care se întâmplau în jur. Pentru branduri a fost mai ușor, că ele stau departe de politică, așa că s-au aruncat toate pe elicopter. Mai forțat, mai chinuit, important e că s-au străduit și a ieșit ceva-ceva. E vară, până la urmă, să avem simțire și față de echipele de la Social Media. Dar hai să nu ne mai lungim și să vedem mai jos ce a făcut fiecare.

 

Aterizări forțate

Se dă un elicopter și toată lumea o ia razna, meme zboară în toate părțile, ai, nu ai treabă, dacă ești brand - trebuie să zici și tu ceva. Și așa au aterizat forțat contextualizările de mai jos. De la bănci la galerii de artă, supermarketuri sau pensiuni din Maramureș, nu a lipsit nimeni de la marea întrunire a glumițelor.

Postare la care răspunde și Food Evolution:

La care s-a dat și Like și Hate, așa cum era firesc.

În fine, cam așa au ținut-o brandurile toată ziua:

 

Hai că asta a fost preferata noastră:

Unii au apreciat glumele, au râs și au dat share, alții nu au fost impresionați:

Și, după cum ziceam, cu elicopterul e ușor, dar cu cealaltă treabă cum rămâne?

S-a găsit și aici o soluție: 

La liber

Și acum să trecem la meme și alte opinii:

Suntem în regulă, deci, glumițele stau la locul lor, doar așteaptă momentul potrivit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related