Cu rezultate dovedite pe piața din România, Mediapost Martech își extinde activitatea la nivel internațional, prin colaborări active pe piețele din Israel și Republica Cehă

Cu rezultate dovedite pe piața din România, Mediapost Martech își extinde activitatea la nivel internațional, prin colaborări active pe piețele din Israel și Republica Cehă

Mediapost Martech, parte a grupului Mediapost Hit Mail, companie specializată în automatizarea serviciilor de marketing, vânzări și suport pentru clienți, își extinde prezența la nivel internațional. O nouă bornă importantă, după ce, la doar un an și jumătate de prezență pe piața din România, compania a obținut, anul acesta, certificarea de Partener Platinum HubSpot. În acest moment, alături de țara noastră, Mediapost Martech dezvoltă campanii active pe piețele din Israel și Republica Cehă.

Cu o paletă de clienți diversificată, care valorifică principiul că automatizarea serviciilor de marketing sau vânzări nu este un proces accesibil doar companiilor cu bugete exorbitante, Mediapost Martech și-a dovedit eficiența pentru companii din domeniul telecomunicațiilor, farmaceutic, echipamente medicale, HORECA, comerț electronic, industria auto și cea chimică. Pe plan internațional, partenerii Martech activează în domenii ca leader management și cel al soluțiilor pentru persoanele cu dizabilități.

 

ˮEste o creștere care ne onorează și în același timp o dezvoltare organică, datorată rezultatelor și expertizei echipei noastre. Observăm o deschidere a clienților și o nevoie de transformare digitală și automatizare a serviciilor în climatul atipic al acestei perioade care a reașezat prioritățile de business. Suntem mândri să putem ajuta companiile să obțină până la triplarea indicatorilor cheie de performanță, cu mai puțin de jumătate din resurse.ˮ, Adrian Alexandrescu, Senior Partner Mediapost Marteh.

 

Mediapost Martech este partener Salesforce și partenerul HubSpot din România cu cele mai multe acreditări oficiale HubSpot Academy, în număr de 23, având nu mai puțin de 11 consultanți certificați, fiind, totodată, compania aleasă de HubSpot să deschidă lista oficială de parteneri din România.

Și pentru că informația este asset-ul imbatabil al marketerilor, puteți afla aici ultimele recomandări ale specialiștilor Mediapost Martech.

Serviciile Mediapost Martech acoperă domenii precum transformare digitală și automatizarea serviciilor de marketing. Mediapost Martech este parte a grupului Mediapost, care include și agenția de comunicare interactivă Interactions precum şi alte companii de comunicare şi marketing direct. Grupul este activ de peste 20 ani pe piața românească și este prezent și pe alte patru piețe europene (Franța, Spania, Portugalia și Bulgaria). Mediapost Martech este Platinum Partner HubSpot și Consulting Partner Salesforce. Grupul Mediapost a avut o cifră de afaceri de peste 175 de milioane de lei în 2020, cu o creştere de 54 de milioane față de 2019.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mediapost Martech

Serviciile Mediapost Martech acopera domenii precum Digital Transformation sau Marketing Automation. Ca parte a grupului Mediapost, ce include si Interactions precum si alte companii de comunicare si marketing... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related