[Obsesii part-time] Adrian Alexe: Cea ma frumoasa parte a fost cand am testat meniul pana la 01:00 noaptea cu prieteni bucatari profesionisti

[Obsesii part-time] Adrian Alexe: Cea ma frumoasa parte a fost cand am testat meniul pana la 01:00 noaptea cu prieteni bucatari profesionisti

La fel cum pofta vine mâncând, tot așa și necesitatea de a găti se poate transforma pe neașteptate într-o pasiune. Așa s-a întâmplat pentru Adrian Alexe, Client Lead Starcom, când, la 19 ani și proaspăt plecat de acasă, și-a dat seama că pentru a supraviețui, trebuie să învețe să gătească. A continuat să încerce rețete din ce în ce mai îndrăznețe, să caute locuri cu mâncare bună pe care să o reproducă în bucătăria proprie și să învețe de peste tot: tutoriale de pe internet, cărți de bucătărie sau emisiuni culinare. Abia în 2015, anul în care a încolțit în mintea lui dorința de a avea propria lui afacere cu mâncare, a început să aloce mai mult timp acestei pasiuni. Timp de 6 luni, Adrian fugea la finalul programului de lucru spre bucătăria de la Intercontinetal unde făcea practică în cadrul Horeca School.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related