[Obsesii part-time] Vlad Tataru: Cea mai grea parte este să stai lângă pupitru și să aștepți să îți intre rândul să pui muzică

[Obsesii part-time] Vlad Tataru: Cea mai grea parte este să stai lângă pupitru și să aștepți să îți intre rândul să pui muzică

Vlad Tataru a crescut odată cu pasiunea lui pentru muzică. În liceu și-a dat seama că ar putea fi chiar el unul dintre oamenii care pun muzică la petrecerile la care mergea și a început să facă lucrurile să se miște în acea direcție. Simte că între publicitate și muzică e o legătură foarte strânsă și că se completează una pe alta nesperat de bine. Cel mai tare se bucură atunci când pune muzică acasă, în Roman, acolo unde organizează alături de alți prieteni Roman Massive.

Când îmi sună vreo piesă într-un fel, o pun deoparte pentru următorul set. Singurul moment când îmi dedic timpul pasiunii este când pregătesc o petrecere, îi găsesc un concept, o promovez și selectez un batch de muzică din care să-mi fac playlistul la fața locului. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related