Ramona Sima: In toate cartile si articolele ti se recomanda sa iti gasesti nisa. Ei bine, noi am gasit nisa nisei

Ramona Sima: In toate cartile si articolele ti se recomanda sa iti gasesti nisa. Ei bine, noi am gasit nisa nisei

Dupa ce a lucrat 20 de ani in publicitate si a inteles puterea unui brand bine construit, Ramona Sima si-a creat propriul brand. SUAV a aparut din pasiune pentru yoga, cand practica incepea sa devina populara in Romania. A pornit ca un un brand de imbracaminte de yoga si s-a dezvoltat organic intr-unul de lifestyle, iar acum sub umbrela lui se organizeaza evenimente de yoga si mindfulness. Ramona a inceput acest business fara prea multe asteptari si cunostinte in ale antreprenoriatului, dar a invatat pe parcurs. Suav a fost scoala ei de antreprenoriat. 

Ca sa fiu sincera, am pornit la drum cu putina pregatire si mult entuziasm, cu resurse proprii, reduse si cunostinte minime despre antreprenoriat si conducerea unei afaceri. Asta a facut sa avem si multe opriri pe drum, din lipsa fondurilor si din faptul ca, dupa ce am consumat banii de investitie, am depins de resursele generate de business. Practic, am mers tot timpul cu frana trasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related