[Dans & Energie] Irina Marinescu: Dansul e pentru toată lumea, cel mai mult comunicăm prin corp, nu prin cuvinte

[Dans & Energie] Irina Marinescu: Dansul e pentru toată lumea, cel mai mult comunicăm prin corp, nu prin cuvinte

Își dădea tot felul de taskuri când era copil: să creeze pași de dans, să își miște diverse părți ale corpului. Mai mare fiind, provoca oamenii din jurul ei să danseze și mereu când ieșea în oraș cauta locurile cu dans. Irina Marinescu s-a îndrăgostit de dansul contemporan și performance în 2009, iar de atunci studiază diverse limbaje de dans și forme ale artelor performative.

Pe la 25 de ani și-a ales un job în advertising, dar nu a stat foarte mult timp în publicitate. Apoi a lucrat o vreme într-un birou de multinațională, unde, cu toată siguranța financiară pe care o avea, simțea că moare psihic. A renunțat în final la responsabilitățile de corporatistă și acum este doar artistă și producător independent, chiar dacă nu-i este tot timpul ușor. Dansul îi oferă libertate, relaxare și încredere, a ajutat-o să își cunoască mai bine corpul, mintea și să își exploreze creativitatea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related