SuperCazino lansează serialul de animație “Epopeea lui Marcel”

SuperCazino lansează serialul de animație “Epopeea lui Marcel”

Echipa SuperCazino anunță lansarea primului serial de animație pentru gambleri. “Epopeea lui Marcel” este o producție locală, care își propune să aducă o nouă formă de entertainment jucătorilor români.

Aceștia pot urmări episoadele începând cu 1 noiembrie, pe canalul de YouTube al brandului numărul 1 de pe piața de afiliere pe nișa de cazinouri online din România.

Serialul extinde distracția dincolo de platformele de joc online și se centrează în jurul jucătorului contemporan, al momentului.

SuperCazino pornește astfel o discuție într-o zonă mai puțin explorată pe piață, a conținutului creat special pentru jucătorii la casino.

“Epopeea lui Marcel” ilustrează cu umor momente familiare celor pasionați de jocuri de noroc. Personajul principal, Marcel, își pune mereu norocul la încercare pe toate planurile. Într-o zi, are parte de o sesiune de joc specială, care va schimba considerabil lucrurile. În bine sau în rău, rămâne de văzut.

Echipa: Andrada Tudorache (Animator), Andreea Mărgineanu (Animator), Ana-Maria Gărdescu (Illustrator), Maria Zurbagiu (Illustrator), Iulia Pănoiu (Illustrator), Iulian Burciu (Script Writer), Mircea Bacalu (Smokey, Voiceover Artist), Alexandru Dragomir (Marketing Strategy), Cristi Șerbănescu (Serbanesku, Sound Design), Florentina Mușat (Project Manager)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related