Core Web Vitals și Content Discovery sunt principalele subiecte care vor fi abordate pe 7 iulie la forumul editorilor web organizat de Project Agora

Core Web Vitals și Content Discovery sunt principalele subiecte care vor fi abordate pe 7 iulie la forumul editorilor web organizat de Project Agora

Project Agora, una din companiile de top din domeniul tehnologiilor media din zona EMEA, se pregătește să devină gazda unui eveniment online dedicat liderilor de opinie inovativi.  Evenimentul se numește Core Vitals of Content Discovery și va avea loc pe 7 iulie.
După cum sugerează și titlul, acest forum rezervat editorilor de presă online va avea ca teme principalele Core Web Vitals, modificarea algoritmului Google despre care se zvonește că va avea un impact serios asupra editorilor web, precum și strategiile asociate conceptului de Content Discovery.

Evenimentul va aduce laolaltă numeroși specialiști internaționali de renume, printre care Germán Frassa, responsabil cu gestionarea produselor din spațiul digital și creșterea audienței la Unidad Editorial,  Seraphina Davey și Omri Ariav - director editorial și manager de client pentru zona EMEA, respectiv manager de produs pentru Taboola. Tina Ferentinou, director financiar la trustul media de top din Grecia DPG Digital Media, Maximilian Melles, managerul bine-cunoscutului domeniu online unguresc Promotions.hu, precum și alți parteneri ai Project Agora. Participanții își vor prezenta propriile perspective adaptate la zona din care provin. Constantine Kamaras, manager de proiect în cadrul Online Publishers Association (OPA) Europa se alătură participanților în calitate de moderator al evenimentului.

Participanților le va fi prezentat modul în care Content Discovery îi poate ajuta să se adapteze la Core Web Vitals, asigurând parametri optimi în ceea ce privește referințele organice, implicarea utilizatorilor și venituri crescute din publicitate - toate acestea în timp ce își protejează și își consolidează viziunea asupra conținutului din site.

„Editorii nu trec printr-o perioadă ușoară. În acest moment, clasamentele din motoarele de căutare joacă un rol esențial în traficul organic de pe site-urile web”, declară Marilena Manatou, manager al departamentului de relații cu clienții la Project Agora. „Sperăm ca prin viziunea colectivă a acestor specialiști de renume să putem veni în sprijinul editorilor pentru a-i ajuta să depășească aceste provocări și să-și optimizeze cu adevărat brandul și strategiile de câștig”.

Urmând deja tradiția celorlalte evenimente recent găzduite de Project Agora, „Core Vitals of Content Discovery” se va desfășura exclusiv online. Acest lucru le permite editorilor din toate zonele să participe la eveniment, sprijinind astfel Project Agora în a deveni lider de opinie în domeniu.

Evenimentul va avea loc pe data de 7 iulie, la ora 11 AM (UTC +3).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related