Hai, România! Cristina Neagu: Cu multă muncă și dăruire putem să câștigăm orice meci

Hai, România! Cristina Neagu: Cu multă muncă și dăruire putem să câștigăm orice meci

De ce avem nevoie anul acesta, la 1 Decembrie, mai mult ca oricând? De energie bună, încredere și un îndemn sincer că ”Se poate!”. De sentimentul de apartenență și de speranță. Și cine ar putea fi un purtător mai potrivit pentru un astfel de mesaj decât campioana Cristina Neagu? Cea mai titrată handbalistă a României și ambasadoare de imagine a BRD a transmis un mesaj de Ziua României, cu ocazia unei vizite-surpriză la unul dintre ultimele antrenamente ale echipei naționale. Video-ul acestei vizite face parte din campania BRD pentru 1 Decembrie & Campionatul Mondial de Handbal și este un fel special de a încuraja românii de ziua lor și de a le reaminti că cele mai importante bătălii se câștigă în echipă, având încredere unii în alții. 

 

Sărbătorim în echipă

Sportul va fi mereu simbolul solidarității. Când milioane de oameni trăiesc în aceeași clipă, sperând, bucurându-se sau plângând simultan, se întâmplă cu adevărat ceva special. Sunt momente de grație pe care doar campionii le pot oferi simultan locuitorilor unei țări întregi. De 1 Decembrie, după doi ani grei, în care ni s-a testat răbdarea, empatia și, mai ales, conexiunea cu ceilalți, aveam nevoie să ne amintim ce înseamnă cu adevărat o echipă. 

Aleasă de 4 ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina și-a vizitat colegele la antrenamentul de la Polivalenta din București, pentru a le ura succes înainte de plecarea spre Campionatul Mondial de Handbal feminin din Spania. 

Reîntâlnirea cu echipa a fost și o ocazie de a transmite un mesaj de La mulți ani cu ocazia zilei naționale a României, 1 Decembrie. 

”Fetelor, știți, cu multă muncă și dăruire putem să câștigăm orice meci!”, a spus Cristina Neagu.

Mesajul ei, alături de urările coechipierelor, face parte din campania BRD de sărbătorire a Zilei Naționale a României, dar și de susținere a Naționalei de Handbal la Campionatul Mondial. 

”Suntem doar 7 pe teren, dar milioane acasă”, a adăugat Crina Pintea.

”România înseamnă toate fetele din echipă și dorința de a câștiga”, a spus Lorena Ostase.

”Nu știu dacă vom câștiga fiecare meci, dar cu singuranță vom încerca”, a declarat Bianca Buzaliu.

BRD Groupe Societe Generale este, de șapte ani, partenerul oficial al Federației Române de Handbal, și sponsorul echipelor naționale de handbal ale României. Prin campaniile și proiectele sale, BRD este un suporter mândru al handbalului românesc, sărbătorind toate performanțele obținute în această perioadă – medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal feminin din anul 2015, locul 4 la Campionatul European de Handbal din 2018, ambele obținute de naționala feminină de senioare, precum și medalia de aur la Campionatul Mondial de junioare, obținută de naționala feminină Under 18 în anul 2014. 

Cristina Neagu este ambasadoare BRD din 2020, implicându-se într-o serie de proiecte de responsabilitate socială și de comunicare instituțională. Ea se află într-o perioadă de recuperare și nu va participa la Campionatul Mondial de Handbal feminin care are loc în acest an în Spania, între 2 și 19 decembrie.

Mesajul ei și al colegelor de echipă este însă cea mai bună și autentică încurajare pentru România de Ziua ei. Doar prin muncă, încredere și bazându-ne pe cei de lângă noi, învățând să fim o mare echipă, putem câștiga. Doar așa putem striga cu toții ”Hai, România!”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related