[Comunicare ca la carte] Stefan Vasilachi: Sfatul meu pentru studenți/juniori este să iasă cât mai mult, în ciuda pandemiei. Că storytellingul vine din cartier, nu din youtube

[Comunicare ca la carte] Stefan Vasilachi: Sfatul meu pentru studenți/juniori este să iasă cât mai mult, în ciuda pandemiei. Că storytellingul vine din cartier, nu din youtube

Am adunat ceva povesti in seria dedicata publicitarilor cu drag de predat, in contexte mai mult sau mai putin casual. Am discutat despre drive-ul de a fi in fata unui public tanar si a-l indruma, despre cum sunt noile generatii de studenti si despre scoala de comunicare, in general.

Stefan Vasilachi, Creative Director DDB nu ne-a vorbit, insa, despre teorie, structura unui curs sau strategii de predare. Dar ne-a dat la schimb experienta lui de tanar care isi dorea sa intre in publicitate, acum ceva ani. Cu portofoliul si lista agentiilor din Bucuresti, in mana. Cat se poate de sincer. Cu intamplari de genul: “nu m-a sunat nimeni niciodată” sau“m-au dat afară pe ușă, dar am intrat pe geam”. Si cu mici coincidente:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related