[Cine a furat Craciunul] Andrada Ionescu: Anul 2020 a adăugat destul de mult la capitolul emoție pentru sărbători

[Cine a furat Craciunul] Andrada Ionescu: Anul 2020 a adăugat destul de mult la capitolul emoție pentru sărbători

Oamenii isi aduc aminte cu drag de momentele cand faceau Secret Santa la birou. Sau de momentele in care stateau toata ziua in papuci, la birou. I se intampla Andradei Ionescu, Digital Strategist, Minio Studio, cu ocazia unui Mos Nicolae. Spune ca e cea mai frumoasa amintire a ei de sarbatori, din agentie, pentru ca au facut si cadouri unor copii. Iar de la petrecerile de Craciun isi aminteste cu drag mahmureala de a doua zi. Ce misto e sa fii adult. Pana la urma e un simplu trade: renunti la ideea copilareasca ca exista Mos Craciun, dar te transformi tu intr-unul. Pentru ca faci cadouri. Si cu ocazia asta realizezi si cat de bine ii cunosti pe cei din jur, mai ales ca sunt cu totii putin diferiti fata de ceilalti ani:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Minio Studio este o agentie decisa sa dezvolte campanii de comunicare curajoase si autentice. Iubim inovatia si tehnologia, pe care le vedem ca fiind doua componente ale vietii noastre de zi cu zi. Minio Studio... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related