Two & From devine agenția de brand și comunicare integrată pentru Eden Capital Development

Two & From devine agenția de brand și comunicare integrată pentru Eden Capital Development

Two & From a devenit agenția integrată pentru Eden Capital Development, dezvoltatorul imobiliar specializat în construcția de ansambluri rezidențiale premium și de lux.

Colaborarea cu Eden Capital Development a demarat pe final de toamnă, în 2021, cu servicii de branding, strategie, concept și design, continuate cu servicii de digital performance, traditional & social media. Proiectele derulate până acum au presupus lansarea a două campanii de lead generation și o campanie umbrelă pentru un proiect nou al grupului.

Avem o experiență largă în sectorul imobiliar, iar acest lucru ne-a ajutat să navigăm smart prin etapa de pitch și să preluăm comunicarea rapid. Într-un timp foarte scurt, am lansat două campanii 360 pentru ansamblurile grupului. Clientul și-a dorit un partener pe termen lung, așadar știm că 2022 ne așteaptă cu proiecte noi de branding, awareness și performance. “, Andrei Constantin, Creative Director Two & From.

“Suntem convinși că gestionarea comunicării grupului Eden Capital Development este în mâini sigure, pentru că Two & From este agenția alături de care suntem în deplină rezonanță. Acest lucru ne-a atras încă de la început, văzând că propunerile lor erau perfect adaptate perspectivelor companiei, iar capacitatea de înțelegere a pieței specifice în care activăm corespundea traseului pe care ni l-am propus pe termen lung.", a declarat Gabriela Cristea, Director de Marketing al grupului Eden Capital Development.

Cu peste 12 ani vechime în piața imobiliară din București, Eden Capital Development are în portofoliu peste 3900 de apartamente premium și de lux în cadrul unor ansambluri renumite precum Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Dynamic City, Four City North samd, și care pregătește pentru anul 2022 alte două noi proiecte de lux care vor impacta major tendințele pieței imobiliare în materie de concept și dezvoltare. 

“Compania noastră a apărut pe piața imobiliară ca urmare a cererii în creștere pentru locuințe de calitate premium și de lux, cu finisaje și dotări de excepție și design inovator. Ansamblurile noastre rezidențiale sunt considerate repere imobiliare și s-au dovedit a fi atât căminul drag al multor familii, cât și investiții inteligente, sigure și cu potențial foarte ridicat pentru viitor. Prin integritate, comunicare deschisă, tranzacții transparente și profesionalism, am reușit să câștigăm încrederea și respectul clienților noștri. Agenția Two & From ne-a înțeles brandul și tonul comunicării, iar acest lucru ne-a ajutat să creștem simțitor rata de conversie în ultimele campanii lansate.”, Elena Dumitrache, Director de Vânzari al grupului Eden Capital Development.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related