#nofilter. Povestea Instagramului - Sarah Frier | Editura Corint, 2020

#nofilter. Povestea Instagramului - Sarah Frier | Editura Corint, 2020

„#Nofilter. Povestea Instagramului este o istorisire detaliată și plină de viață a modului în care Instagram a ajuns la nivelul de astăzi, construind o afacere din producerea unor lucruri cool. Bazându-se pe sute de interviuri, inclusiv pe unele cu fondatorii aplicației, Kevin Systrom și Mike Krieger, și înarmată cu interpretările pe care aceștia le dau istoriei lor, Frier reușește să ne arate cum fiecare decizie a conducerii companiei a avut consecințe culturale la nivel global... Iar drama irezistibilă prezentată în această carte se desfășoară între fondatorii lui Insta și Mark Zuckerberg, CEO al lui Facebook.”
National Public Radio

„Bazându-se pe o documentare riguroasă, Frier ne prezintă povestea fascinantă a unei lupte ca între David și Goliat, pe care autoarea o împletește cu alta, la fel de captivantă, a transformării Instagramului dintr-o aplicație de partajare de fotografii, renumită pentru filtrele sale virtuale nespus de artistice, într-una care este o adevărată creatoare de creatori.”
The Financial Times

Sarah Frier „ne relatează cum idealurile fondatorilor companiilor tech ajung, în mod inevitabil, să fie echilibrate de necesitatea de a obține profituri”.
The Wall Street Journal

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Corint.

 

Info:

Titlul original: No Filter: The Inside Story of Instagram
Ediția 2020, softcover
Traducător: Dan Drumur
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
432 pagini
ISBN: 978-606-793-929-3

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related